✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563
IRHOlania ridestøvler | Black-FlowerDetaljerIRHOlania ridestøvler | Black-Flower matchStørrelsesskema

IRHOlania ridestøvler | Black-Flower

Varenr. 2663265
DKK 1.799,00
Spørgsmål ?

Elegant støvle fra Imperial Riding

Olania ridestøvler i sort med blomstermønster

Disse ridestøvler er lavet af smukt argentinsk læder og viser dine ben med vidunderlige designdetaljer foroven og en skinnende IR-mønt for den ekstra shimmer på din tur. Den håndlavede anti-slip gummisål og robuste hæl hjælper dig med at holde grebet i stigbøjlen, mens det bløde læder giver dig ekstra komfort til at forbinde med din hest. Med den stærke YKKⓇ-Zipper får du en hurtig og nem lukning, mens den elastiske indsats langs lynlåsen sikrer en perfekt pasform til DIT ben. Med denne elegante støvle er du klar til en fantastisk tur. Specielt smuk i kombination med vores ridehjelm IRHOlania!

Vedligehold: Opbevar støvler på et tørt sted, Tør støvlerne, hvis de bliver våde. Brug IKKE en hårtørrer eller placer dem i nærheden af ​​et varmelegeme eller i en plastikpose. Hold støvlerne væk fra varme og direkte sollys, Rengør, pleje og beskyt støvlerne i henhold til lædertype og finish. Fjern løst snavs eller støv med en blød børste eller fugtig klud. Rengør grundigt med læderfedt. Påfør et tyndt lag neutral skocreme, pensl eller polér derefter med en blød klud, indtil støvlerne har en glans. Brug ikke balsam eller cremer, da de misfarver eller gør læderet mørkere.

 

Da vi ikke lagerfører alle størrelser, kan der forekomme 10-14 dages levering!

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt