✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Ridehjelme BØRN

Skal dit barn ud at ride, er en ridehjelm naturligvis en vigtig del af sikkerhedsudstyret. Ridehjelmen skal kunne indstilles til at sidde perfekt - den skal sidde godt fast, men må ikke stramme for meget. Se evt. vores vejledning herunder.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Godkendt Ridehjelme til børn

Find en godkendt og sikker ridehjelm til dit barn her på siden.

En ridehjelm er desværre ikke noget man kan købe som barnet kan "vokse sig til". En ridehjelm skal passe korrekt for at yde den bedste sikkerhed. Det er derfor vigtigt at du vælger den rette størrelse ridehjelm til dit barn. 

Mål på ridehjelme:

Du tager et målebånd rundt hvor hjelmen sidder - altså rundt om hovedet. Er du i tvivl om hvor du skal tage målet, kan du som give barnet sin cykelhjelm på og tage målet der hvor den sidder. På den måde får du det bedste udgangspunkt for at få det rette mål på hjelmen. 

En ridehjelm på både børn og voksne sidder korrekt når den slutter til hele vejen rundt om hoveden og ikke falder af hvis du prøver forsigtigt at ryste på hovedet mens du er let foroverbøjet og remmen samtid ikke er spændt. En ridehjelm må ikke stramme så man får ondt i hovedet af at have den på, men den skal som sagt sidde til for at give optimal sikkerhed. 

 

Udskiftning af ridehjelm:

En ridehjelm skal udskiftes hvis den har været udsat for styrt/fald, hvor hovedet har ramt jorden eller andet. Men kan nemlig ikke udefra se om skallen er flækket indvendig og dermed ikke længere yder den rette sikkerhed.  

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom