✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Vores heste

Islændere hos Horsepartner

Vi har 7 Islændere her på gården, 4 rideheste og 3 ungheste. Hestene er naturligvis en stor dele af vores hverdag og vi nyder at have dem lige uden for døren, hvor de både gør glæde for øjet men bestemt også som rideheste.

Igennem årene er vi gået fra at være 100% skovturs ryttere til (på forskellige niveauer) også at ride en del stævner. Vores heste er vores samlingspunkt, og uden tvivl dem vi bruger mest tid sammen omkring som familie. Vi er stort set altid ude og enten ride, få undervisning eller til stævner, i hvert tilfælde i sommerhalvåret. 

Alle vores heste har en særlig plads i vores hjerter og flokken tæller lige fra føl til den ældste stævnehest (Adam som er fra 2002). 

 

Islandske heste på stranden

Herunder kan du læse mere om de forskellige heste

 

Pila fra Nordal

Pila er gårdens nyeste hest og planen er at hun skal fungere som Anne Mettes nye skovturs- og stævnehest. På sigt vil vi ligeledes rigtig gerne avle på hende. 

Da hun blev købt, var det stort set udelukkende pga. afstamningen. Hun er nemlig efter Anne Mettes drømme hingst Karri fra Kalffarstödum, som desværre døde i en alt for tidlig alder og derfor ikke nåede at efterlade sig så mange afkom. Men Pila har vist sig at være SÅ meget mere end "blot" et afkom efter Karri. Hun er en helt utrolig dejlig og reel ridehest, med et meget stabilt sind og gode adskilte gangarter. Så hende er vi rigtig glade for at have fået muligheden for at eje. 

Pila er fra 2012, så der er masser af gode år i hende, både som ride- og avlshest. 

 

Pila fra Nordal

 

Vinda fra Jullanbo

Vinda er Amalies stævne- og skovturshest.

Vinda har trods sin alder (fra 2009) aldrig gået stævner før, men det har Amalie planer om at lave om på. Vinda er den sjoveste hest, med en fantastisk personlighed. Hun er som en klippe over for nye ting, fuld af dejlig styrbar energi og lækre gangarter. 

Hun har taget os alle med stormen, siden hun flyttede ind. Aldrig har vi mødt en hest der er så glad altid. Hun elsker sine mennesker og vil gøre stort set alt for en godbid.

Amalie og Vinda red deres første DM sammen i 2019 i T.1 samt 4.1, så det har givet masser af blod på tanden, for at prøve mere af det. 

Islænder Vinda fra Jullanbo

 

 

 

Adam fra Skarholt

Adam er Lauras stævne- og skovturshest.

Helt klart den bedste sportshest vi har på matriklen. Adam er fra 2002 og har mange års erfaring som stævnehest med junior og ungrytter i toppen af den danske liga.

Vi købte Adam i 2015 af Astrid Frøsig, som ligeledes havde brugt ham til stævner. Han er en fantastisk læremester og samtidig en fantastisk hest at omgås. Adam og Laura har sammen opnået rigtig gode resultater på stævnebanen, både som Dansk mester i 5 gang, samt med sølv i T2. De har planer om at fortsætte som stævne par, lige så længe Adam synes det er sjovt og så længe hans krop siger god for det.

Adam fra Skarholt og Laura vinder guld

 

Albert fra Kirkevadet

Afkom efter Anne Mettes gamle stævnehest "Mysla fra Lækjardal" og den fantastiske hingst "Karri fra Kalfarsstödum". Albert er eget avl og fra 2013. Albert er vores "Røde trold", der ALTID har gang i et eller andet. Han kan ikke stå stille, han er høflig - bestemt, men enten kører mulen fra side til side eller så står han og slikker eller bider i et eller andet.

Albert har haft en lidt hård medfart på helbredssiden og har derfor stået stille det meste af 2019, men vi håber og krydser fingre for at han bliver klar igen. For han er en FANTASTISK ridehest med et sind af guld, og en løbevilje som en fuldblodthest (når han får lov).

Islænder Albert fra Kirkevadet

 

 

Godi fra Lærkely

Gode f. 2016 er en dejlig ”lille” dreng (145 i stg. som 3 års...) som vi var så heldige at få lov at købe som føl af vores gode venner. Godi er af rigtig god afstamning og en hest vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med.

 

Drottning fra Kirkevadet

Drottning f. 2018 er Amalies konfirmationsgave. Hendes drømmeføl efter Steina fra Kærbakken og den legendariske Jarl fra Midkrika. Drottning er en smuk rødhåret dame med et ben i hver verdenshjørne. Hun er modsat sin storsøster "Fengur Ballerina" en meget kompakt og stor hoppe. 

Kurven er tom