Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Vores heste

Vi har 6 Islændere her på gården, 4 rideheste og 2 ungheste. Vi er efterhånden blevet mere og mere fokuseret på stævneridning. Men samtidig skal de være nogle gode skovtursheste, som er trafiksikre, som kan gå i al slags vejr og som kan give en god galop på stranden.

Så de kan vel godt betragtes som all round heste.

Islandske heste på stranden

 

Vinda fra Jullanbo

Vinda er den sidst ankommende hest her på gården, og er Amalie nye stævnehest.

Vinda har trods sin alder (fra 2009) aldrig gået stævne før, men det har Amalie planer om at lave om på. Vinda er den sjoveste hest, med en fantastisk personlighed. Hun er som en klippe over for nye ting, fuld af dejlig styrbar energi og 5 lækre gangarter.

Islænder Vinda fra Jullanbo

 

Mysla fra Læjkardal

En hoppe fra 2004 som vi købte i 2012 af Ingolf Nordal. En helt fantastisk hoppe med en god styrbar vilje og klokke rene gangarter. Hun har gået DM i Gædningakeppni flere gange og er en fantastisk hest at ride, da hun altid byder sig til. Mysla er ligeledes vores "cover" model, en smuk og fantastisk hoppe, som vi solgte videre i efteråret 2017, for at gøre plads til Albert som ridehest. 

Mysla fra Lækjardal Islandsk hest

 

Steina fra Kærbakken

Hoppe fra 2004. Tæt på den perfekte Islænder i vores univers. Hun kan gå undervisning med de helt små, giver ALTID en fantastisk tur i skoven og så har hun samtidig evnerne til at kunne klare sig pænt på stævnebanerne både i Sporten og i Gædningakeppni. 

Steina fra Kærbakken og Amalie til DM 2017

Adam fra Skarholt

Helt klart den bedste sportshest vi har på matriklen. Adam er fra 2002 og har mange års erfaring som stævnehest med junior og ungrytter i toppen af den danske liga. Vi købte Adam i 2015 af Astrid Frøsig, som ligeledes havde brugt ham til stævner. Han er en fantastisk læremester og samtidig en fantastisk hest at omgås.

Adam fra Skarholt og Laura vinder guld

 

Albert fra Kirkevadet

Afkom efter vores hest Mysla fra Lækjardal og den fantastiske hingst Karri fra Kalfarsstödum. Albert er fra 2013 og er nu i gang med at lære hvordan livet som ridehest er. Vi håber han bliver lige så god som sine forældre og vi glæder os til at se hvad han bliver til. Håbet er at han skal være "Mor" Anne Mettes nye stævnehest.

Islænder Albert fra Kirkevadet

 

 

Fengur Ballerina fra Kirkevadet

Lauras første avl (for egne penge) efter fantastiske Fengur fra Middal. I daglig tale Ballerina, en virkelig smuk 4 gænger hoppe, som Laura glædr sig meget til at kunne tilride.

 

 

Godi fra Lærkely

En fantastisk ”lille” dreng, som vi var så heldige at få lov at købe som føl af vores gode venner. Godi er af rigtig god afstamning og en hest vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med.

 

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt