✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Sadel udlejning

Lej en sadel på uge eller måneds basis!

Sadeludlejning er en service vi tilbyder, som giver dig mulighed for at gøre brug af en sadle i periode.

Sadeludlejning

 

Fra tid til anden kan det være praktisk at kunne leje en sadle frem for at købe. Måske har du en unghest som mangler lidt ekstra fylde, inden den kan passe din egen sadle eller måske har du en hest i træning, eller lånt dig til en hest i sommerperioden, men ikke har en sadle den passer? Ja så kan det være en god ide med en leje periode.

 

Prøvesadel inden køb

Når man er på jagt efter en ny sadel, kan det nogle gange være rart at kunne afprøve sadlen i en periode, frem for "kun" til en sadelprøvning.

I denne situation, kan en lejeperiode også være en rigtig god løsning. Læs mere herunder omkring betingelserne, og om hvordan du vil kunne fratrække lejeprisen fra nyprisen, ved køb af eventuelt ny sadel efterfølgende.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

   

  Priser og Perioder:

   

  Bomløse sadler:                                      Bom sadler:

  1 uge 395 kr.                                            1 uge 495 kr.

  2 uger 695 kr.                                           2 uger 895 kr.

   

  Vælger du umiddelbart efterfølgende at købe en sadle hos os, fratrækkes lejeprisen naturligvis den nye sadles pris. Du kan dermed lettere få afprøvet din eventuelle nye sadle over en længere periode, uden at investere i en ny sadle fra begyndelsen.

   

  Modeller og størrelser til leje:

   

  Følgende sadler er i vores udlejnings sortiment:

  Tølthester Thor 17,5” (Bomløs korte knæpuder)

  Tølthester Tönn 17,” (Bomløs korte knæpuder) 

  Tølthester Nói 17” 

  Tølthester Nói 17,5"

  Tølthester Gaumur 17”

  Tølthester Flaki 17"

  Eques X 17"

  Eques Black 17"

  Eques Sella Soft 17"

   

   

  Sådan lejer du en sadel:

  1. Du udvælger den eller de sadler du ønsker at leje (vi vejleder dig naturligvis også gerne), så sender du os en mail på info@horsepartner.dk hvor du oplyser ønskede model/størrelse samt leje periode. 

  2. Vi sender efterfølgende en mail med et link til bekræftelse af din ordre. Her vil der være 2 faktura, en på depositum samt en på lejebeløbet. Depositum reserveres blot på din konto og hæves først i tilfælde af misligehold eller for sen returnering.  

  3. Vi fremsender sadlen til dig og evt. ekstra kopfjern, hvis dette er aftalt. 

  4. Du har nu sadlen i den aftalte periode og kan prøve den godt ad i ro og mag.

  5. Du returnere sadlen iht. aftalt tidspunkt. Vælger du at gøre brug af medfølgende returlabel, fratrækkes der 39 kr. fra dit depositum.

   

   

   

  Betingelser:

  Sadelleje kan gøres over 1 eller 2 uger. Men der betales altid et depositum på 2.000 kr (Bomløse) og 4.000 kr. for bomsadler.

  Minimums leje periode er 1 uge. Perioden starter den dag du afhenter sadlen her eller den dag den leveres til dig. Efter endt leje periode, har du 2 hverdage til at aflevere sadlen retur (med levering på vores adresse) ellers trækker vi automatisk 1 uges leje.

  Leje perioden aftales på forhånd, således vi har mulighed for at ”booke” sadlen til den næste på forhånd. Skulle du mod forventning ønske at afkorte lejeperioden, kontakter du os naturligvis bare. 

  Du er forpligtiget til at passe godt på sadlen, således denne ikke udsættes for unødig slid og skader. Bortkommer sadlen eller udsættes for hærværk eller slid som ikke forekommer ved naturlig brug, er du naturligvis erstatningsansvarlig for denne.

  For at leje en sadel gennem os, skal du være myndig og være fyldt 18 år.

   

  Alle priser er eksl. forsendelse.

  ✔ Fast lav fragt 39 kr.
  ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
  ✔ Hurtig levering 1-3 dage
  ✔ 14 dages fuld returret

  Kurven er tom

  Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
  Tak - du er nu tilmeldt