✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Islænderudstyr

Her på siden finder du alt til den Islandske hest, fra de bedste leverandører på markedet. Det udstyr du finder her, har en god pasform og er udviklet specielt til den Islandske hest. Du kan derfor være sikker på at alt er i størrelse COP og med en pasform til netop Islænder. 

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Islænderudstyr - Stort udvalg & gode priser!

  Lad dig inspirere, find de nyeste trends og se hvad der rør sig indenfor Islænderverden når det handler om udstyr. 

  Hos Horsepartner har vi konstant fingeren på pulsen og har løbende nyheder til dig og din hest. Der udover har vi et fantastisk samarbejde med de bedste leverandører på markedet og tager rundt på de største messer i verden for herved at kunne tilbyde det bedste rideudstyr til Islænder.

   

  Top Brands til din Islænder

  Vores omgang med Islænder, stiller ofte andre og anderledes krav til både vores ridetøj, såvel som til de special produkter, vi ofte bruger til den Islandske hest. Derfor er al vores Islænderudstyr nøje håndplukket, med baggrund i vores erfaringer samt kendskab til de behov vi har oplevet at have.

  Vi køber udelukkende produkter hos dygtige og passionerede leverandør, som brænder for det de laver og som har en lige så stor passion for den Islandske hest som os selv. Vores leverandører ved med andre ord hvad det kræver, at lave kvalitets udstyr med god pasform.

   

  Vi har leverandører fra en stor del af verden, men de største rideudstyrs leverandører kommer fra Tyskland, Island, Holland og Sverige. Fra Tyskland har vi blandt andet Topreiter som er en af vores helt store leverandører Islænderudstyr til både hest og rytter, der udelukkende er designet til og for Islændere. Fra Island har vi HRIMNIR som uden tvivl er vores bedst sælgende brand indenfor Islænder trenser. Alle deres trenser er designet til den Islandske hest, med dennes anatomi for øje. Fra Sverige kan vi nævne G-Boots som er producent af Boots specielt udviklet til Islændere. Derudover har vi en lang række andre fantastiske leverandører og producenter af Islænderudstyr:

   

  *Mountain Horse

  *Fager bit

  *HRIMNIR

  *Topreiter

  *Karlslund rideudstyr

  *Casco

  *Vals

  *Parisol

  *Ice-Line

  *Redback

  *Roeckl

   

  Nogle af vores leverandører er ligeledes leverandører til andre hesteracer. Men de produkter vi har udvalgt til Horsepartner, har det til fælles - At de er velegnet til den Islandske hest

   

   

  Stævneudstyr til Islænder

  Den Islandske hest har igennem historien haft prædikatet som en sød, stabil og trofast turhest, der kunne rides af alle. Men igennem mange års målrettet avl, med fokus på at forfine gangarterne i sådan en grad, at den vil kunne bevæge sig med ynde og perfektion, har i dag resulteret i den smukke sporty gangartshest, som i stigende grad ses rundt på stævnebanerne.

  Islænderudstyr til netop konkurrencehesten adskiller sig på samme måde som ovenstående. Men når det kommer til at skulle vise sig på stævnebanerne, ser vi her en tendens til at både rytter såvel som hest i stadig højere grad stiler mod moden fra den traditionelle ridesport - specielt når vi kigger på stævneryttere fra de svære klasser, men bestemt også når det kommer til den Islandske Juniorrytter.

  Der skal gerne være lidt "bling - bling" samt hvide stævnebukser, stævnejakke og naturligvis lange sorte støvler. Derfor ser vi også mere og mere fokus på netop denne trend fra vores traditionelle leverandører af Islænder udstyr. Vi kan her fremhæve stævnebukserne fra Mountain Horse, som egentlig er designet til den mere traditionelle ridesport, men som i den grad er blevet "adopteret" i Islænder verdenen. 

   

  Islænder som skovturshest

  Islænderhesten er avlet til at være en robust, nøjsom hest med et godt sind og en fantastisk udholdenhed. Alle nogle egenskaber, som vi i dag nyder særdeles godt af.

  Det er nok en af de mest "beskyttede" racer i verden, når vi taler om renracethed. Og selv om der de seneste par årtier er sket meget med racen, i jagten på den perfekte gangartshest, er og bliver Islænderen bare unik.

  Islænderen er fantastisk på den måde at den både kan håndteres og rides af både store og små. Det er en hesterace der i den grad binder os sammen på tværs af generationer og kultur - hvilket er fantastisk. At være med på fællesture hvor yngste mand er 10-11 år og ældste mand er over 80 år, bevidner i den grad om hvor alsidig vores Islænder er.

  Islænder udstyr til turhesten, er ligeledes et langt stykke hen ad vejen som beskrevet ovenfor, men i denne kategori har vi ofte særlig behov for udstyr der er beregnet til at kunne modstå vejr og vind. Særligt et af vores brands har fokus på dette, nemlig Mountain Horse. Et svensk mærke, som både levere til den traditionelle ridehest med også til Islænder verdenen. Du vil kun finde ekstremt lækre og varme ridestøvler samt jakker der er af ekstrem høj kvalitet og velegnet til at holde dig varm uanset vejr og vind. 

   

  Udstyr til rytter

  Som med Islænderudstyr til hesten er det samme et langt stykke hen ad vejen, tilfælde med rideudstyr til rytteren. Dog er pasformen ikke den der gør sig gældende her, for vi ryttere fås jo i alle former og figur - heldigvis! Men det er moden og ikke mindst traditionen der spiller den største rolle her. Hvorfor og hvordan, vil blive en lang historie at skulle fortælle og det vil vi ikke trætte dig med her.

  Genenerelt kan man sige, at det tøj vi bruger i Islænder verdenen er lidt mere praktisk end tilfældet er ved traditionelt ridetøj. Vores støvler er mere komfortable, lettere at trække i og generelt lidt mere egnet til at begå sig i ude i naturen, modsat de velkendte lange ridestøvler som vi kender fra både spring- og dressurryttere. Mens vores ridebukser adskiller sig ved med bredere ben, samtideig med de typisk er i kraftigere kvalitet og med mere fleksibilitet end ved traditionelle ridebukser. Det er dog blevet mere og mere almindeligt, at anvende traditionelle ridebukser blandt Islænder ryttere. Både i form af stævnebukser, med f.eks Super Grip eller ridebukser i ultra fleksibelt materiale, så som ridetights. Vi forhandler forskellige modeller og typer, så slå dig endelig løs og se alle de muligheder du har som Islænder rytter.

  En anden beklædningsgenstand, der ofte adskiller Islænder rytteren fra andre ryttere, er vores Heldragte eller flyverdragte om man vil. Ikke indenfor ret mange grene i hestesporten er heldragten så brugt som tilfældet er i vores verden. Men vi tror det skyldes, at vi langt højere grad tilbringer tid ude i naturen sammen med vores heste end de fleste andre.

  I Islænder verdenen er der bare en tradition for at vi sætter lidt mere pris på at ride ude, end udelukkende i et ridehus eller på en ridebane - og det er nok også en af grundene til vi i bund og grund, har valgt denne fantastiske race. Nemlig at vi som Islænder rytter bare nyder at være ude og opleve naturen i selskab med den skønne skabning som en Islænder nu engang er.

   

  Vi har altid gode tilbud der er vær at kigge på, samt udsalg til Islændere og rytter i vores "Søndags Krybbe" som er åben hver søndag mellem 18.00 og 22.00. Så ta et kig rundt på siden og se det store udvalg af Islænderudstyr. 

   

  Vores baggrund for at kunne finde det rette Islænderudstyr

  Vi er en familie på 4 som står bag Horsepartner. 3 af os er aktive ryttere både på stævnebanerne såvel som aktive skovtursryttere. Vi har tilsammen over 50 års erfaring med den Islandske hest og dermed også Islænderudstyr og vi ved hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr, som både holder i mange år, men som vigtigst af alt - passer til netop den Islandske hest. Vi har alle hver vores preference og ikke mindst stil, vi dækker bredt rent aldersmæssigt og har samtidig et kæmpe netværk inden for islænder verdenen. Derfor kan du altid stole på, at vi kun udvælger det bedste af det bedste, til dig indenfor Islænder udstyr.

  Her hos Horsepartner.dk vil vi være de bedste indenfor Islænderudstyr til både hest og rytter. Vores mål er at kunne levere top kvalitetsprodukter til alle typer af Islænder rytter uanset om du er skovtursrytter, avler eller stævnerytter. Vi holder hele tiden øje med markedet og følger med i tidens trend og tendenser indenfor Islænderudstyr. Dernæst er vi aldrig for fine til at lade os inspirere, hvorfor vi konstant har en finger på pulsen, ift. hvad der sker i den traditionelle hesteverden.

  Skulle du lede forgæves efter udstyr eller ridetøj, må du meget gerne kontakte os, enten via mail på info@horsepartner.dk eller via telefon 71967180.

  ✔ Fast lav fragt 39 kr.
  ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
  ✔ Hurtig levering 1-3 dage
  ✔ 60 dages fuld returret

  Kurven er tom

  *** Bestil gratis sadelprøvning i Nordjylland kontakt os på info@horsepartner.dk ***

  Du kan vinde gavekort på 500 kr.

  Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
  Tak - du er nu tilmeldt