✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Bomløs sadel

Bomløs sadel - Islænder

Horsepartner forhandler en række nøje udvalgte bomløs Islænder sadler fra forskellige leverandører.

Ved køb af sadle gennem Horsepartner giver vi et gavekort på 500 kr. til tilbehør eller 25% på alt du køber sammen med sadlen! (dog ikke ved køb via afbetaling)

En bomløs sadel er en sadel uden en faste paneler og kerne. En bomløs sadel er mere fleksibel end en traditionel sadel, så hesten har mere bevægelsesfrihed under ridningen.

Fordele ved en bomløssadel

 1. En bomløs sadel arbejder med din hest. Sadlen er i bløde lædermaterialer og undertrykker derfor ikke musklerne på hesten, men giver dem plads til arbejde hvad enten hesten buer ryggen, svajer ryggen, strækker ryggen eller bøjer ryggen i drejning.
 2. Du får en bedre og tættere kontakt med din hest og den vil derfor reagere tydeligere på dine signaler, fordi den kan mærke dine signaler bedre.
 3. Sadlen er fleksibel.
 4. Hesten får ikke ondt eller trykpunkter.
 5. Rytteren får trænet sin balance hvilket tilgodeser både hest og rytter.
 6. Hesten får skulderfrihed og muskelfrihed således at den bevæger sig optimalt og mere frit.
 7. En glad hest giver glade hesteejere.

 

Billig bomløs sadel

Herover har du kunne læse om fordelene ved en bomløs og alle de plusser den er forbundet med både for hest og rytter. Derudover er bomløse sadler også billigere i anskaffelse end traditionelle sadler. Priserne ligger fra omkring 9.000 kr og op, for en ny kvalitets sadel. Og det er et godt stykke under langt de fleste "almindelige" sadler. 

Fordelen er ligeledes at du ikke skal stoppe den om og de oftest ligger godt på langt de fleste heste. Dermed er en bomløs sadel ofte både i indkøb og på den lange bane langt billigere end traditionelle sadler. 

 

Hvilken Bomløs sadel skal man vælge:

Det er vigtigt at vælge en bomløs sadel i god kvalitet for at tilgodese:

 • Fri ryglinje
 • Fordeling af tryk fra stigbøjler
 • Optimal trykfordeling
 • Udvikling af muskler

 

Det er lige så vigtigt at en bomløs sadel passer til din hest som en sadel med fast bom. Men ofte er det langt lettere at finde en velegnet bomløs sadel til sin hest, da de er konstrueret til netop at følge hesten og altså ikke er "stivet" af. 

De bomløse du finder i vores sortiment, er alle designet til og for den Islandske hest. Dermed er alt det grundlæggende på plads, således du får den helt rigtige sadel til dig og din hest. 

Vi står gerne til rådighed med gratis vejledning og afprøvning af alle typer Bomløse islænder sadler, så du træffer det helt rigtige valg.

Bestil tid til sadelprøvning her>>

Lej en Bomløs sadel her>>

 

Tilbehør til bomløse sadler

Det kan være en fordel at ride med et trykfordelende underlag under din bomløse sadel, da en bomløs sadel i sig selv ikke fordele trykket lige så jævnt som en traditionel sadel gør.

Du kan finde vores trykfordelende underlag her >>

 

Køb din nye Bomløs sadel på afbetaling:

Et sadel køb er en stor udskrivning. Derfor har vi valgt at indgå samarbejde med Viabill, således du har mulighed for at købe din sadel via deres afbetalings ordning. Du køber altså sadlen hos Horsepartner og har din betalingsaftale gennem Viabill. Du kan læse mere om deres vilkår og muligheder her>>

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt