Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Brands

De bedste brands til Islandske heste!

Her på siden finder du udelikkende de bedste brands. Vi forhandler udelukkende kvalitetsmærker, fra velkendte leverandører af Islænderudstyr som ved hvad det vil sige at lave udstyr der passer til vores Islændere.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Lækre Brands - høj kvalitet.

  Hos Horsepartner ligger vi stor vægt på at at kunne levere Islænderudstyr af særlig høj kvalitet. Både til vores Islænder såvel som til den Islandske rytter.

  Udstyr til Islændere er på mange måder anderledes end rideudstyr til almindelige heste og derfor er det vigtigt at udvælge noget udstyr, som er udviklet til netop denne race.

  Islænder udstyret som du finder hos Horsepartner, er nøje udvalgt ud fra flere flere forskellige kriterier. For det første er vi selv Islænderryttere og har gennem mange år gjort os mange erfaringer omkring hvad der er "go" og hvad der er "no go".

  Uanset om der er tale om Islændertrenser, Islænder Boots, Islænder ridetøj osv. kommer brugeroplevelsen og holdbarheden først for os. Vi vil kun forhandle kvalitet, som vi ved holder og er velegnet til den Islandske hest og rytter. 

   

  Hvorfor skal du vælge kvalitetsudstyr til din Islænder?

  At gå på kompromis med kvalitet til din hest, er sjældent en god og holdbar løsning på sigt. For det første ender det ofte med at bliver for dyrt i længden, da holdbarhed og pris som oftest hænger sammen. Dernæst og endnu værre er, at du kan risikere, at købe udstyr som direkte skader din hest eller som ikke er egnet til den, på grund af dens lidt anderledes statur og behov. 

   

  Hvordan vælger du det rette Islænder udstyr?

  Her på siden, kan du navigere imellem udstyr til den Islandske hest, Rytter & Kids. 

  Først og fremmest vil vi gøre opmærksom på, at service er et af vores nøgleord. Vi sætter en ære i at vejlede og give gode råd, så hold dig endelig aldtig tilbage med at kontakte os enten på mail eller på 71967180. Dernæst skal du være opmærksom på forskellige ting og husk at adskille om der er tale om udstyr til dig selv eller hesten. 

  Hvis vi starter med dig og ridetøj, så gælder det om at finde det der passer til dine behov og ønsker. Kigger du på Topreiter, ved vi at størrelserne generelt er meget små i størrelserne, derfor bør du altid vælg en størrelse større end du normalt vil bruge. Taler vi Karlslund eller Ice-Line er de meget "størrelsesvarende" og måske endda lidt i den gode ende. Men følles for vores Brands er at kvaliteten er i top og du kan på siden finde langt det meste som man som Islænder rytter har behov for. 

  Hvis vi så går over til din hest, så bliver det straks lidt mere kompliceret at rådgive. I forhold til specifikke behov vil vi anbefale at du eventuelt taler med din ridelære eller nogen i dit netværk omkring deres erfaringer. Måske står du over for en specifik udfordring, som med få hjælpemidler kan afhjælpes. Her kan det måske være vægten på dine Boots, en anden type bid, en anden type næserem eller noget helt andet. Og skulle du fortsat være i tvivl står vi som sagt ALTID til rådighed for at hjælpe og vejlede dig.  

  Fast lav fragt 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering 1-3 dage
  60 dages fuld returret

  Kurven er tom

  Du kan vinde gavekort på 500 kr.

  Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
  Tak - du er nu tilmeldt