✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Mountain Horse

Mountain Horse er et yderst populært brand fra Sverige, der i over 30 år har produceret rideudstyr af høj kvalitet. 

Mountain Horse Kvalitets Rideudstyr

Innovation og funktionelt design er vigtige nøgleord, og alle produkterne bliver fremstillet med det skandinaviske klima for øje. Klimaet var på en måde startskuddet til virksomheden, idet grundlæggeren, Lars Sjöswärd, satte sig det personlige mål at forhindre at hans datter Catherina frøs når hun red. Idet behovet for ridetøj af god kvalitet viste sig at være stort, både hjemme i Sverige men også i den vide verden, besluttede de sig for at designe deres egen produktserie. De første tre produkter – en ridestøvle, en ridesko og en ridejakke – så dagens lys i 1988, og de banede vejen frem for en verdenssucces.

 

Funktionel ridetøj

I dag er Mountain Horse et familieforetagende i konstant udvikling. Dette er en nødvendighed, da den moderne rytter har en meget større viden og samtidig større krav til rideudstyret end det var tilfældet før. Produktudviklingen er gennemsyret af de fire kerneværdier: mode, funktionalitet, sikkerhed og innovation. Uanset om du er nybegynder eller erfaren rytter på udkig efter praktisk og stilfuldt rideudstyr, skal du føle dig tryg når du hopper i ridetøjet fra Mountain Horse. 

Heste og ridning er en del af hverdagen for de fleste af medarbejderne i firmaet. Ikke bare er det barske miljø som Mountain Horse blev født i en stadig kilde til inspiration og nytænkning; det at være tæt på naturen er også en god måde at koble af fra dagligdagens stress på. I det hele taget er det også vigtigt at have det sjovt undervejs – og det formår man hos Mountain Horse. Arbejdsglæde er generelt en vigtig ingrediens i konceptet og det kan næsten ikke være anderledes når man arbejder inden for den ”absolut sjoveste sport der findes”, som de selv udtrykker det. 

At Mountain Horse konstant har fingeren på pulsen hvad angår nye trends og også går seriøst til værks når det gælder kvalitetstjek af deres produkter tydeliggøres af deres samarbejde med kendte rytterprofiler som bruger sortimentet. Her på siden finder du nogle af de mest populære ridestøvler og ridejakker fra Mountain Horse.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom