Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Cookies og Persondatapolitik

Cookiepolitik

En Cookie (eller ”småkage” som vi vælger at kalde det) er en lille fil der gemmes på din computer, med det formål, at give dig en bedre brugeroplevelse med relevant indhold. Samtidig hjælper cookies os med at indsamle persondata, til blandt andet markedsføring – Vores persondata, kan du læse mere om længere nede på siden i punktet ”Persondata”.

Cookies hjælper os desuden med, at få et overblik over de besøgendes adfærd, så vi løbende kan forbedre og optimere webshoppen.

Cookies anvendes at langt størstedelen af alle webshops i Danmark.

Herunder kan du læse mere om, hvorfor vi anvender Cookies, hvordan vi bruger dine data – og hvorfor, samt hvordan du sletter dine cookies mm.

 

Hvornår slettes dine Cookies?

Cookies slettes automatisk efter et stykke tid, men du kan til enhver tid selv slette disse via din browser.

Følg blot vejledningen fra Google, som du kan finde her>>

Du kan læse mere om cookies på www.cookiecentral.com.

 

Persondatapolitik

Vi behandler alle oplysninger om dig, i henhold til persondataloven. Disse oplysninger kan du læse mere om herunder:

 

Dataansvarlig:

Horsepartner.dk en del af Kirkevadet Aps

Brønderslevvej 169

9900 Frederikshavn

info@horsepartner.dk

Ansvarlig – Anne Mette Nielsen

Cvr. 37971898

 

Hvad bruges dine oplysninger til?

Vi indsamler data via Cookies og Pixel, for at kunne levere den bedst tænkelige service til dig. Dine data behandles altid iht. lovgivningen.

Hos Horsepartner.dk gives der persondata videre til følgende 3. part med følgende formål:

  • Facebook: Markedsføring via sociale medier, herunder Facebook og Instagram
  • Google Analytics: For at samle data til statestik samt for at kunne forbedre vores webshop og dermed dine kundeoplevelser. Sidst men ikke mindst til statistik
  • Google Adwords: For at kunne målrette vores markedsføring bedst muligt og dermed give dig de mest relevante tilbud.
  • GLS for herved at kunne oprette en label og fremsende din bestilling.
  • Mailchimp: For at kunne sende dig tilbud, nyheder samt relevante nyheder. Dette punkt kræver dog, at du aktivt tilmelder dig som nyhedsbreve modtager og dermed giver accept til vi sender dig mails.

 

Kundeoplysninger:

Når du bestiller produkter hos horsepartner.dk registrere vi følgende oplysninger om dig, for herved at kunne levere din ordre:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Ordredata, købshistorik, betalingsoplysninger (Via nets)

Du har til enhver tid ret til indsigt i de registrerede oplysninger vi har på dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Du har til enhver tid ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du iht. Persondataloven. Du kan altid rette henvendelse til os pr mail. info@horsepartner.dk

 

E-mail i forbindelse med køb hos Horsepartner

Du vil modtage følgende mails fra os:

- Ordrebekræftelse samt oplysninger vedr. ordrehåndtering og levering fra GLS.

- Nyhedsbrev – hvis du altså aktivt har tilmeldt dig.

 

Log statistik:

Da vi hele tiden ønsker at optimere brugervenligheden af horsepartner.dk, bruger vi noget der hedder logstatistik. Dvs. vi indsamler statistik over hvor vores besøgende klikker på siden, hvor mange besøgende vi har og hvordan og hvornår man som besøgende forlader vores shop. Statistikken anvendes udelukkende for at forbedre og optimere vores webshop og give dig den absolut bedste oplevelse. 

 

Klage muligheder:

Ønsker du at klage over vores håndtering af dine persondata, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt