Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Arrangementer

Arrangementer hos Horsepartner

Hos Horsepartner afholder vi løbende forskellige arrangementer. Det kan være kurser med undervisning samt arrangementer der er relateret til vores butik, så som sadelprøvning hvor du kan medbringe din hest og afprøve sadlen på vores ovalbane inden køb og meget mere. 

Her på siden kan du læse mere om de kommende arrangementer og skulle du have ønske til et specifikt kursus eller arrangement, så er du naturligvis altid meget velkommen til at tage kontakt til os. 

 

Arrangementer 2019

Vi har masser af spændende arrangementer i ærmet for 2019, både her på matriklen og rundt i det ganske land. 

På nuværende tidspunkt er følgende planlagt (men der kommer mere... meget mere ;-)):

 

  • 2. februar, Istølt, Frederikshavn. Dette er jo nærmest vores "hjemmebane". Så selvfølgelig støtter vi op om dette fantastiske event. Vi pakker butikken ned og sætter den op i mellemgangen mellem de 2 haller, så kig gerne forbi.

 

  • 4-7. april. Icehorse festival, Herning. Vi glæder os til at gentage succen fra sidste år, med et brag af et event. Et fantastisk arrangement, vi slet ikke kan blive væk fra. Vi har stand samme sted som sidste år, så kom gerne og hils på.

 

  • 25-26. maj. Kursus på ovalbanen med Sarah Johansen. Tilmelding via Sporti.

 

  • 11-14. juli - DM, Herning. Vi både deltager (forhåbentlig) som ryttere og har stand på pladsen. Årets højdepunkt for os alle bag Horsepartner.

 

  • 17-18. august. Kursus på ovalbanen med Sarah Johansen. Tilmelding via Sporti.

 

  • 28-29. september. Kursus på ovalbanen med Sarah Johansen. Tilmelding via Sporti.

 

...................................................................................................................................................................

Åbningstider Julen 2018

Torsdag d. 20. december samt Lørdag d. 22. december.

Åbningstider julen 2018

...................................................................................................................................................................

Julehygge

15. november 2018

"Lav din egen granhest"

Vi pynter op i stalden og servere gløgg og æbleskiver.

Pris 150 kr. inkl. materiale til "hesten".

Tilmeldning via mail info@horsepartner.dk

 

Julehygge

 

.....................................................................................................................................................

Den 29. og 30 september

 

1 års fødselsdag

Den 29. og 30 september holder vi Åbent Hus hos Horsepartner, for vi fejre nemlig 1 års fødselsdag.

Kom og vær med til en super hyggelig weekend, med masser af gode tilbud.

Weekenden byder desuden på kursus ved Sarah Johansen, som vil dele ud af sine mangeårige erfaringer. 

Søndag kommer Lena Fejborg (Fejborg Horse Care) ligeledes og vil dele ud af erfaringer, råd og give gode rabatter på fremtidige behandlinger. Lena har specialiseret sig i Islandske heste og har stor erfaring med at hjælpe både ved større og mindre skader. 

 

Weekenden byder blandt andet på:

Plakat 1 års fødselsdag hos Horsepartner

 

 

...................................................................................................................................................................

 

Den 21. og 22. juli 2018

 

Kursus med Sarah Johansen

Horsepartner har fornøjelsen af at tilbyde en lærerrig og hyggelig kursus weekend med Sarah Johansen (Sarah Johansens Træningsstald) den 21. og 22. juli 2018.

 

Lørdag
Formiddag 45 min. undervisning 2 ad gangen
Eftermiddag 30 min. ene undervisning. 

 

Søndag
30 min. eneundervisning

Begge dage serveres der en let frokost samt kaffe/kage. Der er mulighed for at opstille fold med egne materialer. Tilskuere er meget velkommen og Sarah deler hjertens gerne ud af hendes erfaringer på hendes helt egne skønne måde. ALLE er velkommen uanset niveau, for Sarah evner netop at tage udgangspunkt i den enkelte hest og rytter.

 

Max deltager antal er 10 ryttere.

 

Pris 575,00 inkl. Fold og frokost (Tilmelding via www.sporti.dk fra 7. juli kl. 20.00)

 

Kurset afholdes hos https://Horsepartner.dk, hvor butikken samtidig vil have åben hele weekenden, så der er rig mulighed for at snuse lidt rundt og se alt det lækre Islænderudstyr butikken har at byde på.

 

Tilmelding åbner den 7. juni 2018 kl. 20.00 efter først til mølle princippet. Bliver du efterfølgende forhindret i at deltage, kan pladsen sælges.

 

Mødested/startsted
Adresse: Horsepartner, Brønderslevvej 169, 9900 Frederikshavn, 71967180

Kurven er tom

Køb ny Tølthester sadel & få et gavekort på 500 kr. til Horsepartner (glæder t.o.m 31/7)

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt