✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Sadel Finansiering

Køb ny sadel på afbetaling

At købe en ny sadel, er en ofte en stor postering. Måske står du med en sadel du gerne skulle have solgt først, men tør ikke sælge før du har fundet en ny og så kan det være en god hjælp at kunne finde sin nye sadel i ro og mag, for herefter at få solgt den gamle sadel. I sådanne tilfælde, kan det være en hjælp at kunne købe en ny med en afdragsordning. 

 

Lån rente og gebyrfrit - afdrag over 10 mdr.

Vi har indgået et samarbejde med Basisbank, der gør det muligt at købe en ny sadel gennem os og herefter afdrage den over 10 måneder. 

Ordningen er rente- og gebyrfrit for dig, ved køb af ny sadel gennem Horsepartner. 

 

 

Eksempel på afdragsordning:

 

1. Du køber en Tølthester Noí gennem os til 16.200 kr. 

2. Du vælger en lånlet aftale gennem Basisbank.

3. Du har i forvejen ansøgt om at blive forhåndsgodkendt via linket herunder (ellers laver vi ansøgningen sammen - det tager kun få minutter)

4. Du afdrager 1.620 kr. pr. mdr. i 10 måneder. Der er altså ingen gebyr og renter, men lånet kan ikke strækkes over længere tid end de 10 måneder. 

Eller

4.a Du ligger en udbetaling på 10.000 kr. og ønsker at afdrage resten. Dit lån er derfor på 6.200 kr. som afdrages med 620 kr. pr. mdr i 10 mdr. 

 

 

Bliv forhåndsgodkendt inden køb (eller sadelprøvning):

For at kunne indgå en afdragsordning, skal du "Forhåndsgodkendes". Det bliver du ved at følge linket herunder. Herefter modtager du en såkaldt "Lånekode", som du skal bruge ved køb og betaling af sadlen. Denne kode samt NemID og billedlegitimation (fx. kørekort eller pas), skal medbringes ved køb af sadel. 

 

Lånlet logo

 

Eller kom ned i butikken, så hjælper vi dig med låneansøgningen - du får svar med det samme. 

 

Repræsentativt eksempel – 10 mdr. rente- og gebyrfrit
Hvis du ønsker at låne 20.000 kr. over 10 måneder, er den månedlige ydelse 2.000 kr. Debitorrenten er 0,0 % i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0 % og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 20.000 kr.

 

Fortrydelsesret:
Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
  ✔ Fast lav fragt 39 kr.
  ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
  ✔ Hurtig levering 1-3 dage
  ✔ 60 dages fuld returret

  Kurven er tom

  Du kan vinde gavekort på 500 kr.

  Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
  Tak - du er nu tilmeldt