✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Sadel Finansiering

Køb ny sadel på afbetaling

At købe en ny sadel, er en ofte en stor postering. Måske står du med en sadel du gerne skulle have solgt først, men tør ikke sælge før du har fundet en ny og så kan det være en god hjælp at kunne finde sin nye sadel i ro og mag, for herefter at få solgt den gamle sadel. I sådanne tilfælde, kan det være en hjælp at kunne købe en ny med en afdragsordning. 

 

Lån rente og gebyrfrit - afdrag over 10 mdr.

Vi har indgået et samarbejde med Nordea Finans, der gør det muligt at købe en ny sadel gennem os og herefter afdrage den over 10 måneder. 

Ordningen er rente- og gebyrfrit for dig, ved køb af ny sadel gennem Horsepartner. 

 

Eksempel på afdragsordning:

1. Du køber en Tølthester Noí gennem os til 17.900 kr. 

2. Du vælger en lånlet aftale gennem Nordea Finans.

3. Du har i forvejen ansøgt om at blive forhåndsgodkendt via linket herunder (ellers laver vi ansøgningen sammen - det tager kun få minutter)

4. Du afdrager 1.790 kr. pr. mdr. i 10 måneder. Der er altså ingen gebyr og renter, men lånet kan ikke strækkes over længere tid end de 10 måneder. 

Eller

4.a Du ligger en udbetaling på 10.000 kr. og ønsker at afdrage resten. Dit lån er derfor på 7.900 kr. som afdrages med 790 kr. pr. mdr i 10 mdr. 

 

Sådan godkendes du til en afdragsordning

Hvis du ønsker at lave en afdragsordning på køb af ny sadel, skal du sende os en mail på info@horsepartner.dk og oplyse dit fulde navn og telefon nr. samt skrive hvilken sadel du ønsker at købe. 

Derefter opretter vi et tilbud til dig, og du får en mail fra Nordea finans, hvor du så laver selve ansøgningen. Du skal have adgang til Nemid eller Mit Id for at kunne ansøge. Er du i tvivl om processen er du altid velkommen til at komme ned i butikken eller ringe til os, så hjælper vi dig gerne igennem. 

Og beslutter du dig for at købe sadlen via afdragsordning, når vi er ude hos dig på sadelprøvning, så opretter vi blot ansøgningen der, det tager kun 10 minutter. 

 

Repræsentativt eksempel – 10 mdr. rente- og gebyrfrit
Hvis du ønsker at låne 20.000 kr. over 10 måneder, er den månedlige ydelse 2.000 kr. Debitorrenten er 0,0 % i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0 % og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 20.000 kr.

 

Fortrydelsesret:
Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier
  ✔ Fast lav fragt 39 kr.
  ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
  ✔ Hurtig levering 1-3 dage
  ✔ 14 dages fuld returret

  Kurven er tom

  Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
  Tak - du er nu tilmeldt