✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Foder til nøjsomme heste

Udgivet 24-07-2024

Foderoptimering med St. Hippolyt produkter

 

Nøjsomme heste er kendt for deres evne til at overleve på begrænsede mængder foder og hurtigt tage på i vægt, hvilket kan være både en fordel og en udfordring for hesteejere. At fodre nøjsomme heste kræver en omhyggelig balance mellem at give tilstrækkelig ernæring og undgå overvægt. St. Hippolyt tilbyder specialiserede produkter, der hjælper med at håndtere denne balance og sikre, at nøjsomme heste forbliver sunde og veltilpasse.

Udfordringer ved fodring af nøjsomme heste

Nøjsomme heste, som ofte inkluderer racer som fjordheste, islændere og shetlandsponyer, har en naturlig tendens til at lagre energi effektivt. Dette kan føre til overvægt og relaterede sundhedsproblemer som forfangenhed, insulinresistens og andre stofskiftesygdomme. At finde det rette foder er derfor afgørende for at sikre deres sundhed.

 

St. Hippolyt Produkter til nøjsomme heste

St. Hippolyt er en anerkendt producent af hestefoder, der tilbyder en række produkter designet til at opfylde nøjsomme hestes særlige behov. Deres foderblandinger er videnskabeligt formuleret for at sikre optimal sundhed og velvære.

 

 

Equigard

Equigard er et specialfoder fra St. Hippolyt, der er udviklet til heste med tendens til stofskiftesygdomme. Dette lavstivelsesfoder er rigt på fibre og indeholder en afbalanceret blanding af vitaminer og mineraler, der understøtter en sund stofskiftefunktion. Equigard hjælper med at regulere blodsukkeret og reducere risikoen for forfangenhed og andre vægtrelaterede problemer.

 

Glucogard

Glucogard er et unikt supplement, der fokuserer på at stabilisere blodsukkerniveauet hos nøjsomme heste. Det indeholder ingredienser som magnesium, kanel og ølgær, der arbejder sammen for at fremme en sund glukosemetabolisme. Glucogard er ideelt for heste, der har brug for ekstra støtte til at opretholde et stabilt blodsukkerniveau.

 

Praktiske tips til fodring af nøjsomme heste

Udover at vælge de rette produkter fra St. Hippolyt, er der flere praktiske strategier, du kan anvende for at håndtere fodringen af nøjsomme heste:

- Regelmæssig motion: Motion er afgørende for at holde nøjsomme heste i form. Regelmæssig træning hjælper med at forbrænde overskydende kalorier og opretholde en sund vægt. Det kan inkludere alt fra     daglige gåture til mere intensiv træning afhængigt af hestens fysiske tilstand og behov.

- Portionskontrol: At kontrollere portionsstørrelser er vigtigt for at forhindre overvægt. Brug vægte eller målebægre for at sikre, at din hest får præcis den mængde foder, den har brug for, uden at overspise.

- Højfibre foder: En diæt rig på fibre kan hjælpe med at regulere hestens fordøjelse og forhindre vægtøgning. Hø og græsfoder skal udgøre en væsentlig del af kosten.

- Inddragelse af foderplan: Skræddersy en foderplan, der passer specifikt til din hests behov. Involver en ernæringsekspert eller dyrlæge for at sikre, at alle ernæringsmæssige krav opfyldes.

 

At fodre nøjsomme heste kræver en omhyggelig balance for at sikre, at de får alle nødvendige næringsstoffer uden at blive overvægtige. St. Hippolyt tilbyder en række produkter, der er specielt formuleret til at støtte nøjsomme heste i at opretholde en sund vægt og et stabilt stofskifte.

 

Med produkter som St. Hippolyts Equigard og Glucogard, kan du sikre, at din hest får en velafbalanceret kost, der fremmer dens sundhed og trivsel. Ved at kombinere disse produkter med praktiske fodringstips og regelmæssig motion, kan du hjælpe din nøjsomme hest med at forblive sund, energisk og fit.

For ejere af nøjsomme heste er det vigtigt at være proaktive og opmærksomme på hestens ernæringsmæssige behov. Ved at bruge kvalitetsprodukter fra NAF og St. Hippolyt kan du give din hest den bedste støtte og sikre dens sundhed på lang sigt.

Kurven er tom