Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Om os

Hvem er vi – os bag Horsepartner?


Bag Horsepartner står Familien Ullitz Nielsen. Vi holder til ca. 10 km. Fra Frederikshavn, hvor vi bor på et nedlagt landbrug sammen med vores heste, hunde og katte. Vi har en kæmpe passion for den Islandske hest, og som så mange andre, bruger vi størstedelen af vores fritid i deres selskab. 

Vi har til sammen efterhånden mange års erfaring med udstyr til Islænderne, da vores interesse for hestene altid har lagt hos netop denne race. Vi ved hvad der virker og hvad der ikke virker. Så derfor føler vi os klædt godt på, til at udvælge det bedste af det bedste til shoppen. Og så må vi også indrømme, at vi nok (i hvert tilfælde alle pigerne i huset), har en svaghed for lækkert rideudstyr - men hvem har ikke det ;-)!!

 

Familien består af 4 (2 benede) Islænder entsusiaster:

 

Anne Mette 

Mor og skovtursrytter gennem det meste af livet, de seneste 5 år er det dog også blevet til besøg på konkurrencebanerne, dog helst i Gædningakeppni A-flok. Jeg er "hovedpersonen" bag Horsepartner og står for den daglige drift af både webshop og butik.

Billede af Musse i tølthest i pas

 

Laura 

Ældste datter i familien, går på HHX. Hun har redet hele sit liv og har allerede 1 DM guldmedalje, 2 DM sølvmedalje samt en 4. plads. Laura rider hovedsageligt 5.1 og T2 samt enkelte Pas klasser. Hun har hesten Adam fra Skarholt, en fantastisk læremester, som allerede har bragt hende mange gode oplevelser. Laura ejer ud over Adam, en unghest som er hendes første eget avl. En hoppe ved navn "Fengur Ballerina fra Kirkevadet" efter Fengur fra Middal. Planen er hun skal startes op i 2019 og så må vi se hvad fremtiden bringer for dem som equipage.

Laura rider også "Mors hest" Albert fra Kirkevadet. Albert er blot 5 år gammel og som sagt egentlig ikke Lauras ridehest. Men hun elsker at ride ham, så efterhånden er han blevet til delehest, hvilket han bestemt ikke lader til at have noget imod. Så mon ikke de to kommer til at deltage i lidt stævner i fremtiden.

Adam / hest med DM medaljeAdam galop

 

 

Amalie 

"Lillesøster" går i folkeskole og har ligeledes siddet på en hest det meste af sit liv. Hun har i dag hoppen Vinda fra Jullanbo, som hun fik i marts 2018. En hoppe vi har købt hos Henning Jensen som også ejer Abel fra Tyrvoldsdal. Vinda havde indtil Amalie købte hende udelukkende været brugt som skovturshest, men Amalie har andre planer med hende. Så de to skal ud og ride en helt masse stævner sammen i fremtiden. 

Amalie red sit første DM i 2017, 12 år gammel på hendes gamle hoppe Steina fra Kærbakken. Men hun har uden tvivl planer om det skal blive til MANGE flere i fremtiden!

I 2018 kom Amalies første afkom til verden. En smuk hoppe "Drottning fra Kirkevadet" efter Jarl fra Midkrikka. Et drømmeføl af format, da Amalie efter eget udsagn "Er verdens største Jarl fan". Vi glæder os meget til at se hvad hun udvikler sig til.

Billede af Amalie og vinda Malle og vinda

 

Thomas 

Far og "opvarder". Thomas er vores faste ”staldpige” til stævner, ham der laver ovalbane til os med håndkraft, ham der laver hø, ham der trofast står ved siden af mens vi sadler op og kommer med ”stald tips” til vores programmer. Thomas sidder sjældent på en hest, men elsker at håndtere og hygge med dem fra jorden. 

Far "Thomas" har vi desvære ikke nogle hesterelateret billeder af - så I må nøjes med denne tekst ;-)

 

Vores baggrund:

Igennem alle årene med hestene i centrum, har vi tilegnet os en stor viden om Islænderen. Hestens behov og ikke mindst vigtigheden i at have noget Islænderudstyr, som er velegnet specifikt til den Islandske hest. Vi har også fundet ud af, at det ikke kan svare sig at gå på kompromis med kvaliteten. Ustyret skal passe den enkelte hest og rytter, samtidig med det har en funktionalitet, der gør at både hest og rytter preformer optimalt. Derfor har vi besluttet os for at skabe et univers, som samler alle disse produkter et og samme sted – nemlig i Horsepartner.

 

Horsepartner Your Icelandic univers – We make it easy for you to shine og hvordan skal det så forstås?

Jo ser I, vi har en nordjysk joke det lyder: Hvis vi ikke kan vinde, kan vi skinne”. Dette kombineret med, at der efterhånden er så mange lækre brands, som har kastet deres kærlighed på vores skønne Ismuler, gør at vi i dag er i stand til at samle noget for enhver smag, til enhver lejlighed og til enhver rytter, uanset om man er 2 år eller 90 år og uanset om man har hesten som sportshest eller som hygge/skovtursheste.

Vi har samlet nogle af de absolut TOP BRANDS et sted – nemlig her hos Horsepartner. Det betyder også, at vi har helt utrolig mange varianter, størrelser og ikke mindst speciel produkter. Skulle du ønske et produkt, fra et af de brands vi forhandler, som vi ikke ligger inde med i sortimentet, så fortvivl ikke med at kontakt os, så vil vi gøre vores ypperste for at få det skaffet hjem til dig.

 

Til de mindste

Som mor til 2 hestepiger og veninde til rigtig mange ”pony mødre” ved jeg at det kan være helt utrolig svært at blive ved med at finde på gode og hyggelige ting til de mindste hestepiger. Derfor har vi som niche – ”Horsepartner Junior”. Det betyder at du hos Horsepartner finder både junior rideudstyr, Junior tilbehør og ikke mindst en helt masse små hyggelige ting til leg og sjov.

Der findes bare ikke noget bedre, end at kunne lege hest og rytter, at kunne skabe sit helt eget hesteunivers med stald og heste, når man er en lille heste pige eller dreng.

Vi har derfor været rigtig langt omkring og fundet nogle rigtig gode leverandører af alt lige fra stylter, penalhuse, spring, ”lav dit eget armbånd” og meget mere, så de små hestepiger rigtig kan få lov at slå sig løs.

Priserne ligger i en klasse hvor alle kan være med, og der er massere af inspiration til kalendergaver, fødselsdagsgaver, venindegaver, legetøj til haven og til rideskolen.  

 

Tak fordi du læste med

Vi håber du vil nyde vores Islænderunivers sammen med os, og glæder os til at vise hvad Horsepartner har af lækre ting at byde på, hvad enten du vælger at besøge vores webshop eller vores fysiske Butik i Frederikshavn.

Vi ønsker hele tiden at blive endnu bedre til det vi gør, så har du ris, ros eller ønsker til brands eller indhold på siden, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe både dig og din skønne islænder.

 

De bedste hilsner

 

Familien Ullitz Nielsen og vores Islændere ;-)

 

Ps. Vi er naturligvis medlem af Dansk Islandsk hesteforening, samt diverse lokalklubber i vores nærområde, herunder Hekla samt Talent Team Nord.

 

 

 

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt