Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Betingelser

Når du handler hos www.horsepartner.dk acceptere samtidig vores betingelser, som du kan læse herunder.

 

Betalingsmetoder:

Det er muligt at betale med:

 • Dankort
 • eDankort, Visa
 • Visa electron
 • Mastercard
 • Maestro
 • JCB
 • Mobilepay
 • Viabill

 

Fragtomkostninger:

 • Fri fragt ved køb over 599 kr.
 • Fast fragt herunder 39 kr. med levering til pakkeshop
 • Fragt med omdeling 59 kr.
 • Afhentning hos Horsepartner er gratis.

I forbindelse med din betaling, har du mulighed for at vælge hvilken fragtmetode du ønsker. Fri fragt er altid med levering til Pakkeshop eller afhentning hos Horsepartner.

 

Afhentning hos Horsepartner:

Det er muligt at afhente sin pakke hos Horsepartner. Pakken er klar til afhentning næstkommende hverdag efter kl. 11.00 og kan afhentes på pakkereolen i staldbygningen. Ønskes hurtigere afhentning, kontakt os da på telefon, så finder vi ud af det.

Horsepartner råder ligeledes over en butik, som har åben hver torsdag mellem kl. 10.00 – 20.00, hvor det naturligvis altid er muligt at komme og prøve samt afhente dine bestillinger. Dernæst har butikken åben efter aftale samt til arrangementer.

Forsendelse til andre lande er muligt. Kontakt os for en specifik fragtpris pr. mail til info@horsepartner.dk eller på telefon 71967180

 

Leveringstid:

Et højt serviceniveau er utrolig vigtigt for os, derfor gør vi alt for at få din pakke afsted så hurtigt som muligt.

Vi har 1-3 dages leveringstid med GLS, over 99% af pakkerne leveres fra dag til dag, på hverdage.

Levering af ikke lagervarer:

Det kan ske at enkelte varer ikke er på lager hos Horsepartner, dette kan skyldes at de er i restordre hos vores leverandører eller at produkterne er undervejs til os. Er dette tilfælde, vil det fremgå ved valg af produktet i shoppen. Såfremt vi vurdere der vil gå mere end 7 hverdage, kontakter vi dig for nærmere aftale. 

Vi afsender ordre fra vores lager alle hverdage. 

 

Betalings sikkerhed:

På horsepartner.dk er vores betalingsløsning godkendt af PBS. Det betyder at ingen kan "opsnappe" dine indtastede kortdata. Vi benytter PBS-godkendt SSL-løsning (SSL = Secure Socket Layer), som kryptere dine indtastede kortdata. Denne metode benyttes hos langt de fleste danske netbutikker.

Vi hæver først beløbet på din konto, når pakken er afsendt og du har altid mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt, såfremt den ikke stemmer overens med dine ordre.

Betaling med Viabill:

Såfremt du vælger at betale for dit køb, med brug af Viabill, er det Viabill`s betingelser der er gældende. Har du en premium aftale med Viabill, kan du læse om disse betingelser her>>

Selvrisiko:

Når du handler på nettet har du ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Hvorimod du i en fysisk butik, har en selvrisiko på 1200 kr. hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

I tilfælde hvor du skal have dine penge retur, bliver pengene returneret til den konto som du brugte i forbindelse med dit køb. Du handler med andre ord, sikkert på nettet hos Horsepartner. 

 

Fejl levering

Skulle du mod forventning, modtage en fejllevering fra os eller hvis varen simpelthen er defekt, skal du kontakte os hurtigst muligt. Du kan enten sende os en mail på info@horsepartner.dk eller ringe til os, så vil vi hurtigst muligt rette fejlen. Du bedes oplyse faktura nummer, varens navn, samt modtager navn af pakken.

Iflg. købeloven har du pligt til at reagere, inden for rimelig tid efter fejlen er opdaget.

Når du returnerer varen til os bedes du vedlægge en kopi af fakturaen samt beskrivelse af fejlen. Så snart vi modtager varen fra dig, sørger vi for at varen enten bliver ombyttet eller at du får pengene retur alt efter ønske.

 

Fortrydelses ret i 60 dage:

Vi tilbyder altid 60 dages fuld returret, da det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med din bestilling fra Horsepartner. Det er vigtigt at du ikke piller eventuelle mærker af tøjet/varen og ikke tager det i brug. Det er okay at prøve eventuelt tøj på (som man ville kunne i en fysisk butik). Men altså ikke at tage det i brug, inden en eventuel returnering.

Passer størrelsen ikke, eller ønsker du af anden årsag at returnere dine ordre, kan du læse mere omkring proceduren herunder:

 

Returnering:

Se detaljeret beskrivelse af vores retur poiltik her>>

 

Miljø venlig indpakning hos Horsepartner

Hos Horsepartner sætter vi en stor ære i at tage højde for vores miljø. Derfor anvender vi miljøvenlig eller genbrugsmateriale til at sende dine pakker i. Så vidt muligt, undgår vi at bruge papkasser, hvorfor du vil opleve, at de fleste pakker afsendes i genbrugspapir og med brug af tape.

Dernæst genanvender vi, så ofte som muligt, det kassefyld og de kasser, vi selv modtager varer i. Samtid, vil vi gerne slå et slag for, at du også genbruger den kasse eller kassefyld, som vi har brugt til at fremsende din pakke i – på den måde forlænger vi nemlig sammen anvendelsesgraden af materialet.

Miljøvenligpakning

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt