✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Profilrytter Kathrine Vittrup

Udgivet 23-08-2024

Mit navn er Kathrine Vittrup og jeg er 28 år.

 

Jeg er uddannet berider og instruktør fra Universitet Hólar på Island, hvor jeg færdiggjorde min uddannelse i 2021. Før, under og efter min uddannelse har jeg haft privilegiet at arbejde for flere af de bedste ryttere både på Island og i Danmark inden jeg startede selvstændig.

 

 

Til dagligt driver jeg min egen virksomhed, Vittrup Ishestar, som er en trænings- og kommissionsstald ved Svinkløv. Jeg bor på stedet med min kæreste Sverrir og vores hund Freyja. Min hverdag består af træning og tilridning af mellem 12-15 heste dagligt. Derudover underviser jeg en del hjemme på stedet og rundt omkring hos forskellige klubber og privatejet stalde. 
På stedet tilbyder vi også bedækning hos landsmótsvinder Börkur frá Fáksholum som jeg ligeledes har fornøjelsen af at vise frem til konkurrencer til den kommend sæson.

Jeg er en flittig konkurrencerytter og har deltaget til en del forskelligt både på Island og i Danmark. For mig er konkurrenceridning en stor motivation til altid at udvikle mig og blive bedre, og jeg elsker at komme ud og vise det frem, som vi har arbejdet på derhjemme.

Kurven er tom