✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

HV Polo

HV Polo

HV POLO er brandet hvor sport og mode mødes, om samme interesse for heste, og udstyr til både, hesten og rytteren. HV POLO er grundlagt i Holland i 1985. HV POLO startede ved de internationale POLO baner, men i dag er de kendt over alt i hesteverdenen, og har forhandlere i mere end 15 lande. HV POLO, har udviklet deres produkter, med kvalitet, pasform og komfort i højsædet. HV POLO har et helt specielt øje for smarte og sportsvenlige detaljer, så du altid ser smart og moderigtig ud når du sætter dig i sadlen.

HV POLO er et moderigtigt brand, med stor succes, inden for ride udstyr og tøj. Alt dette med et strejf af luksus, men stadig til en overkommelig pris, og dejligt jordnært sortiment. HV Polo har en stærk passion for ridesporten, og alle deres produkter er skabet med fokus på funktionalitet, stil og komfort. HV Polo tilbyder en bred vifte af beklædning, dækkener, bandager og meget mere.

HV Polo sætter en stor ære i at klæde både hest og rytter godt på, og gerne i stilfuldt designs der afspejler den arv som Polo har skabt sig som brand.  Alle produkter er lavet af innovative og holdbare materialer, med den fineste detalje for øje.

HV Polo er særlig kendt for deres Polo T-shirts, i et væld af farver og med forskellige broderinger og tryk på, og deres funktionalitet, og bevægelsesfrihed.

HV Polo er sponsor for det internationale HV Polo hold, spillerne fra Holland og Argentina spiller en hel række af internationale turneringer, og har med stor succes vundet mange både hold- og individuelle spillerpræmier, de spiller med succes, passion, kreativitet, mod og et stort engagement.

HV Equestrian, er en stor international organisation, med mærker fra ride verdenen som HV Polo, HV Society, Euro Star og Imperial Riding. 

HV Polo producerer og sælger kollektioner i høj kvalitet, og tilbehør i den helt høje klasse, til både hest og rytter. Salget af HV Polos produkter sker gennem specialbutikker, kataloger og online. Det er hovedsageligt det Europæiske marked de opererer på, men har også uden for Europa.

Virksomhedens hovedkontor er placeret i Haag.

HV Polo Beklædning

HV Polo er fantastiske til at lave både tøj til herre og damer, som skiller sig ud fra mængden. De er dygtige til at lave detaljer i tøjet, både med fede grafiske designs, bling og forskellige farver. Ud over at HV Polo laver disse specielle varer, er de også gode til at lave basis varer, både i forskellige farver og selvfølgelig i den klassiske sort og navy.

Når først du har prøvet HV Polo, vil du finde ud af at det er lækre materieler og du vil føle dig godt tilpas, fordi at du kan skille dig ud, og samtidig føle dig stilet.

Uanset om du skal bruge tøjet i stalden, eller til at vise dig selv og hesten lidt frem på banerne, så passer HV Polos tøj til netop dette, da det laves i designs som kan bruges til nærmest alt.

HV Polo til Hesten

Du finder også mange flotte designs til din hest, hos HV Polo. Du kan blandt andet finde underlag, gamacher, bandager osv. til din hest, som passer i farverne til dit eget tøj. Derudover er der ofte fede detaljer på, såsom logoer og grafiske tryk. Alt udstyr er lavet i bløde og komfortable materialer, så de ikke skader hestens pels.

HV Polo Kollektioner

HV Polo kommer hvert år med forskellige kollektioner, vi ser ofte at disse kollektioner er tilpasset i farverne, så både rytter og hest kan få nye flotte designs på. Det er super lækkert at se på når hest og rytter matcher i farvere, det gør ekvipagen mere spændende at se på.

HV Polo har fokus på farverne, og de passer ofte til de forskellige årstider.

HV Polo Legacy

Legacy kollektionen er smukke hesteprodukter, lavet i 100% blød læder. Alle produkter er anatomisk formet, for at give den bedst mulige fleksibilitet. Derudover er der en blød polstring på indersiden, som giver øget komfort.

Disse produkter er alle sammen lavet med hvide syninger, som gør at de skiller sig ud fra mængden af andre produkter, derudover er der flotte detaljer i form af rhinsten, eller en metalplade som der er graveret på.

Legacy byder på trenser, gjorde og Jodhpurs, og fås i farverne brun og sort.

Ud over denne kollektion til heste, er der matchende halsbånd og snor til hunden, så din hund og hest kan matche hinanden.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom