✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Imperial Riding

Imperial Riding rideudstyr med kant til både hest & rytter!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Imperial Riding rideudstyr

Imperial er et ungt og frisk brand i rideverdenen. De tør udfordre gamle traditioner og de gør det med kant og elegance - nogle gange lige til stregen. Så man kan roligt sige at brandet tør tage nogle chancer hvor andre brands mest holder fast i klassiske traditioner. 

Imperial riding stammer fra Holland og produkterne er ofte at genkende på de friske farver og design. Specielt deres striglekasser i ekstremt elegant design har vagt interesse. Udover deres vildt flotte design, er der også tænkt funktionalitet ind i deres design, således de mange rum gør det muligt at holde orden i alle de småting vi har til hestene. 

Rideudstyr der skaber opmærksomhed!

Hvis du godt kan lide at skille dig lidt ud på den lækre måde, så skal du helt klart stifte bekendskab med Imperial Riding! Deres design er som regel altid lige lidt mere end alle andre. De tør nemlig tilfører hesteverdenen med farver, glitter og prangende design - her er intet kedeligt!

Hvis du står og mangler noget fra Imperial riding som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os, så ser vi gerne om vi kan få det hjem til dig med vores næste leverance. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom