✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Parisol

Parisol plejemiddel til hest og rideudstyr. 

Plejeprodukter til hest & udstyr

Parisol er et ældgammelt brand med mange års erfaring på bagen og ligeledes eksperter på sit felt. Parisol er leverandører af alt lige fra Læderpleje til Man shine og andre lækre sager du skal bruge for at holde din hest top lækker. 

Fælles for alle deres produkter er, at der er gennenført udvikling bag hvert enkelt produkt. Intet er tilfældigt og Parisol ligger et stort arbejde i konstant at videreudvikle og forny deres produkter, således vi som bruger, kan være sikre på at få det bedste af det bedste. 

 

Stor palette at plejeprodukter

Sortimentet rummer en stor palette af produkter og der kommer løbende nye til. Et af deres nyeste produkter er blandt andet deres læder servietter, som nærmest er et must for enhver stævnerytter. Servietterne er pakket enkeltvis og der er dermed nemt lige at shine dit udstyr mellem klasserne. 

Dernæst har de i deres sortiment også vores mest solgte fluespray. En såkaldt "heste deo" som er baseret på naturlige ingredienser, således den både kan benyttes på hest, hopper med føl og sågar rytteren (hvis man ikke har noget imod at lugte "lidt" af bål).

 

Har du spørgsmål til Parisol produkterne, er du naturligvis altid velkommen til at kontakt os.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom