✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Eskadron

Eskadron Rideudstyr - kvalitet til din hest!

Eskadron - Tysk kvalitets rideudstyr i topklasse

Eskadron har fremstillet ride udstyr i over 40 år, og har dermed været inden for heste udstyrs branchen i mange år. De formår igen og igen at lave udstyr til både rytter og hest på alle niveauer i høj kvalitet. Eskadron er derfor kendt for tysk topkvalitet, og produkter man kan regne med.

I februar 1957, startede Eskadrons forløber virksomhed op, Haefner & co, i byen Uchte, byen har ca. 6000 indbyggere, og ligger 60 kilometer nordvest for Hannover.

Ridetøjet skulle special fremstilles, på det tidspunkt var der ikke andre alternativer. Så derfor blev alt tøjet skræddersyet og sendt med post direkte til kunden.

I 1964 bliver Haefner & Co til Pikeur, dette bliver start skuddet til den industrille, fremstilling af ridetøj og ridemode i Tyskland.

Forskning var vejen frem, man forskede i nye materialer, som skulle gøre at tøjet fik den helt perfekte pasform, samtidig med at det skulle være slidstærkt og moderigtigt.

Pikeur lancerer i 1972 samarbejdet med den Tyske Olympiske komité i Warendorf, som stadig eksisterer i dag. Pikeur bliver officiel outfitter for den olympiske komité.  

Eskadron blev grundlagt i 1977, og har stor erfaring i at lave udstyr til heste.

I 1990 overtages Eskadron og Pikeur af Brinkmann Group, den ledes af Friedrich Brinkmann og hans to sønner Klaus og Wolfgang Brinkmann, begge er aktive ryttere.

Wolfgang er den sidste amatør på topplan inden for ridesporten, han vandt i 1988 guld ved OL i Seoul, sammen med Ludger Beerbaum, Dirk Hafemeister og Franke Sloothaak, i ridebanespringning.

I 2001 åbner Eskadron og Pikeur en ny administrativ bygning i byen Werther.

I 2006 holder World Equestriam games stort stævne i Aachen, dette gav Pikeur og Eskadron helt nye mul00igheder, alle tyske deltagere bliver klædt i tøj fra Pikeur, og alle afficials bliver klædt i officielt tøj fra Brinkmann Group, specielt designet til denne begivenhed.

I 2007 fejrer Pikeur deres 50 års jubilæum, og de begynder at udvide på adressen i Werther, for at kunne følge med i de stigende råvarebehov og den store mængde af forsendelser de har af produkter.

I 2017 fejrer Eskadron deres 440 års jubilæum og Pikeur deres 60 års jubilæum.

I 2018 må Eskadron og Pikeur udvide igen på lokationen i Werther, denne gang bygger de et stort multifunktionelt logistikcenter på 8000 kvadratmeter, fordelt på to etager, med mulighed for at bygge en ekstra etage på senere, hvis behovet bliver til det.

Man forventer at over 100.000 pakker, med mere end 2 milloner genstande forlader lokationen hvert år, det vil sige ca. 1200 oakker om dagen.

Produkterne fra Eskadron er gennemtestet, og flere af produkterne er derfor favoritter ved mange ryttere. Især deres gamacher er meget populære, både flexisoft og de innovative flexisoft air-gamacherne, samt deres klokker i imiteret læder har i gennem flere år været dem der er blevet solgt flest af.

Derudover laver Eskadron hvert år en meget eftertragtet kollektion: Platinum kollektionen, er meget eksklusiv og produceres derfor kun i et begrænset antal. 

Eskadron har været i en stor udvikling lige fra deres spæde start i 1977, til nu. Gennem 3 generationer har de lavet innovative produkter.

Gennem samarbejder med internationale ryttere, som Ludger Beerbuam, Jeroen Dubbeldam og Marco Kutcher, har Eskadron hele tiden haft fingeren på pulsen overfor hvad rytterne og hestene har haft behov for, på den måde har Eskadron vundet stor tiltro på markedet, både ved professionelle ryttere, såvel som ved fritidsrytteren som tager på skovtur. Eskadron har stor fokus på sikkerhed, ydeevne og komfort for både hest og rytter.

Eskadron ejes i dag af Klaus og Werner Brinkmann, som også ejer Pikeur, som blev grundlagt i 1957, begge firmaer er en del af Brinkmann Group. Både Klaus og Werner har begge været ryttere på højeste niveau, de har bl.a. stillet op for Tyskland i både Nations cup og ved OL.

Ud over at de to brødre ejer disse to firmaer, ejer de også tøjvirksomheden Bugatti.

 

Eskadron er lig med innovation, kvalitet og pålidelighed

Disse værdier er nogen af dem som vi hos Horsepartner sætter stor pris på. Netop disse værdier er grundlaget for at Eskadron, siden sin start i 1977, har fået så stor succes. Eskadron producerer udstyr til både daglig brug, men også til konkurrencer, fælles for udstyret er at det er en fornøjelse at bruge for både hest og rytter. Deres produkter er til at stole på, da kvaliteten er ensartet i alt de laver. Ensartede produkter og fornøjelsen ved at bruge dem, er det som alle ryttere leder efter når de skal købe udstyr. På denne måde er du sikker på at dit udstyr har både hestens og rytterens velvære i top.

Du behøver på ingen måde at gå på kompromis, med hverken design eller pålidelighed når du skal bruge Eskadrons produkter. Du kan koncentrere dig om at dig og din hest kan præstere på topniveau, alt imens Eskadron har sørget for at komforten er i top.

Produkter fra Eskadron er kendt for rigtig god komfort og en rigtig høj kvalitet på alle deres produkter, derfor vil du også erfare at du vil gøre et godt køb, når du køber Eskadron.

Sortiment og kollektioner.

Eskadron har et stort sortiment af underlag, gamacher, dækkener, grimer, bandager og meget mere. De kører med et standartsortiment, hvor du finder næsten alt hvad hjertet begærer, således behøver du kun at købe dit udstyr ved et brand.

Når du kigger på Eskadrons udstyr, finder du udstyr til, stalden, træning, spring og dressur, alt sammen lavet af kvalitets materialer og er designet og produceret på deres egen fabrik i Tyskland.

Der vil helt sikkert også være noget til din smag og dine behov. Alle produkter er der tænkt eksklusivitet og funktionalitet ind i, så du får et eksklusivt ydre look, og en funktionalitet som bare er i top.

Alle Eskadrons sadelunderlag er produceret i satin, for at give det eksklusive look ud ad til, inden under finder du deres helt særlige Coolmax, som har en evne til at fordele varmen og transportere sved, så hesten oplever den bedst mulige komfort ved underlaget.

Ud over at Eskadron har et fast sortiment, har de også de eksklusive kollektioner Heritage, Platinum, og Classic sport. Derudover har de også 2 kollektioner til den yngre rytter Young Star og Nici. Og sidst men ikke mindst har de lanceret kollektionen Equestrian Fanatics, som er en kollektion af tøj til rytteren.

Fælles for disse kollektioner er at de kun udkommer en gang årligt, og kun i et begrænset antal.

Hos Heritage finder du produkter i klassisk og stilfuldt design, lavet i eksklusive og flotte farver.

Platinum kollektionerne finder du knald på farverne, og nye innovative designs.

Ved Classic Sport finder du produkter som ligner standartsortimentet, men de er lavet i nye farver.

Hvis Eskadron vurderer at der er et større marked for deres kollektioner, ligges de til standartsortimentet.

Eskadron er fra samme stald som Pikeur, deres tøj og udstyr er udviklet i samarbejde med, internationale top ryttere, specielt Ludger Beerbaum, har givet en masse input.

Alt fra støvler, dækkener til plejeprodukter og sadler, er alt sammen noget af det bedste udstyr der findes på markedet.

Eskadron er altid lydhør over for deres samarbejdspartnere, teknologi og mode, derfor bliver deres produkter også altid innovative og med en standart der ikke findes mange andre steder.

 

Eskadron, rideudstyr til ethvert formål

Uanset hvilket produkt du står og mangler, så er der en god chance for at finde det ved Eskadron.

Alle produkter fra Eskadron er lavet så de har et smukt ydre, og en indre kerne der er med til at forbygge skader, transportere sved og fordele varmen, dette giver en rigtig god funktionalitet og tryghed for både rytter og hest.

Eskadrons gamacher er fremstillet af neopren, som støtter musklerne, forhindre at hesten får gnavsår og andre ubehagelig ting. Gamacherne kan bruges både til træning hjemme, men også på stævnebanerne, derfor er de en god og alsidig investering, som kan bruges i mange år.

Gamacherne fås i både dressur, spring med og uden lam, og i alle regnbuens farver.

Kigger vi lidt nærmere på Eskadron bandager findes de også i nærmest alle farver, og afskygninger.

Alle bandager lukkes med velcro. Eskadron har en model der hedder Climatex, det vil sige at den er lavet af åndbart materiale, som forhindre at hesten bliver for varm under bandagen.

Derudover har de også lavet en bandage med uld, denne bandage er strikket af polyester og uld, så den egner sig godt til stalden eller transport.

Der kan tilkøbes matchende bandage underlag til alle bandager. Når de nye kollektioner kommer på markedet er der også en særlig udgave af bandagerne som passer til resten af kollektionen.

Eskadrons klokker er også en af deres bestseller, de fås i både gummi, neopren, imiteret læder med og uden lam.

 

Ud over alle de lækre produkter til hesten og rytteren, så producerer Eskadron også produkter til stalden.

Alle disse produkter er også lavet i materialer af høj kvalitet, og har en god funktionalitet. Der er tænkt over alle detaljer og anvendelse af produktet, så de passer perfekt til formålet.

Uanset hvilket produkt du køber hos Eskadron, får du rigtig meget for dine penge

Eskadron er jævnligt på tilbud, så hold øje med Horsepartner.dk

 

Eget design

Hos Eskadron er der mulighed for at du kan designe sit eget sæt, med sadelunderlag, dækken og hut hvor du kan vælge farver, kant bånd og piper.

 

                            

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom