✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

RYTTER

Som rytter bruger du mange timer sammen med hesten – både på hesten og fra jorden. Det er derfor essentielt, at du har det rigtige rideudstyr. Vi har et bredt udvalg af rideudstur til både Islænderrytter, hest & pony ryttere.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Rideudstyr til rytteren der sætter pris på kvalitet & gode priser.

Som rytter ved du om nogen, hvor vigtigt det er, at dit tøj & alt andet rideudstyr er for at kunne modstå både det danske klima og ikke mindst alle de udfordringer og forskellige opgaver vi har som ryttere. Derfor er det vigtigt at du som rytter stiller krav til at dit udstyr kan leve op til de behov du har.

 Vi forhandler derfor kun udstyr, som efterkommer alle disse krav.

Alle vores mærker er høj på funktionalitet, kvalitet og produkterne er skabt til at holde i mange år – også i et omskifteligt klima. 

Herunder kan du læse mere om de forskellige ryper af rideudstyr der gør sig gældende til de forskellige sportsgrene.

 

Rideudstyr til Islænder rytteren

Vi vil våge den påstand, at det med at have en islandsk hest, er forbundet med en passion. En passion der ofte betyder at vi som ryttere "går all in" når først vi har tabt vores hjerte til den fantastiske skabning, som giver så meget, så mange oplevelser og indfrier så mange drømme hos både store og små, hvad enten vi rider en tur i skoven eller en runde på ovalbanen.

Os der står bag Horsepartner, har alle for længst tabt vores hjerte til den Islandske hest. Vi har altid mellem 6-8 hest, hvoraf minimum 2-3 af dem er stævneheste. Derudover har vi også altid et par ungheste, så vi løbende har nogle nye "projekter". Du kan læse mere om vores heste under fanen "Vores Heste"

 

Ridetøj til Islænderrytteren

Noget af det der ofte adskiller Islænder ryttere fra andre ryttere er vores rideudstyr. Herunder ser man f.eks ofte Islænderryttere i heldragte i de kolde vintermåneder, mens man i andre grene af heste sporten ikke ser den slags så ofte. Dernæst er der de traditionelle Islænder ridebukser også kaldet Jodhpur bukser og Jodhpur støvler. Her er bukserne med vidde i bunden, således der er plads til de korte lidt grovere støvler, som er af mere ”behagelig” og praktisk karakter, set i forhold til en mere spinkel og sporty støvle.

Hos Horsepartner har vi specialiseret os i at udvælge og finde det helt rigtige udstyr til blandt andet Islænder rytteren, som både er moderigtigt og lækkert men frem for alt af en rigtig god kvalitet. Hos os finder du ridebukser både til hverdag og stævne, ridestøvler til alle årstider og ikke mindst en masse forskellige trøjer og jakker, der kan bruges til "lag på lag" påklædning, som er særdeles velegnet til vores behov som Islænder ryttere, da vi jo som oftest tilbringer mange timer ude i det fri med skiftende temperaturer. 

 

At vælge rigtigt første gang?

Det kan ofte være svært at finde hoved og hale i hvilken størrelse man skal vælge, når man sidder og skal finde de helt rigtige ridebukser, da de forskellige brands ofte har forskellige mål på eks. ridebukser. En str. 38 er ikke nødvendigvis ens fra mærke til mæeke, et godt eksempel kan være et par Hrimnir ridebukser str. 36 svare faktisk til det samme som et par Topreiter Pocket str. 40. Men vi har forsøgt at beskrive de forskellige brands mål, så godt som muligt på de forskellige produkter. Dog vil vi gerne gøre opmærksom på, at Topreiter er meget små i størrelserne, derfor skal du altid bestille et nummer større end du normalt bruger. Dertil er modellerne ofte figursyet, hvilket også har indflydelse på dit valg. Vi hjælper ALTID gerne, så send os en mail eller gi os et ring, hvis du er det mindste i tvivl.

 

Rideudstyr til Pony- & heste rytteren

På sin vis adskiller dressur & springrytteren sig fra Islænderrytterne som vi netop har beskrevet ovenfor. Men når alt kommer til alt, er alle typer af ryttere afhængige af kvalitets rideudstyr. Her hænger kvalitet og pris ofte sammen, ikke dermed sagt at man ikke kan finde god kvalitet til en god pris.

Vi ligger i vores udvalg af udstyr stor vægt på at udvælge de produkter, som lever op til vores egen høje standart. I vores udvalg af rideudstyr forsøger vi løbende at udvælge de bedste produkter til både dig og din hest. Vi har alt lige fra lækre Kingsland tights til prisvenlige tights fra eks. Horka.

At finde det rigtige udstyr kan ofte være noget af en udfordring, da der er rigtig mange gode produkter på markedet. Dernæst er vores udvalg tilpasset således vi kan levere god kvalitet til god pris og vi tilstræber altid at have det bedste af det bedste på markedet.

Vi startede vores butik som ren Islænderbutik, men udvider løbende vores sortiment til at kunne efterleve de krav og ønsker til rideudstyr vi ser i både pony- og hesteverdenen. Vores sortiment er ikke helt så stort endnu som vi ønsker, men vi har lagt os i selen og håber du vil være med på vores rejse og mål om at blive din foretrukken leverandør af udstyr.

 

Ombytning - 60 dages fri returret

Hos Horsepartner vil vi kun have tilfredse og glade kunder, derfor har vi altid 60 dages fuld retur ret. Dvs. du har ro og tid til at få kigget på dine indkøb inden du evt. sender dem retur. Samtidig med du ikke skal være så bekymret for at give Rideudstyr i gave til den gæve Rytter, da det altid er muligt at returnere, hvis det ikke skulle passe, eller hvis modtageren i stedet ønsker sig noget andet. 

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

*Skriv "JULEGAVE" i kommentaren og vi forlænger ombytningsfristen til 31/12-23*