Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Rytter

Som rytter bruger du mange timer sammen med hesten – både på hesten og fra jorden. Det er derfor essentielt, at du har det rigtige rideudstyr. Vi har et bredt udvalg til Den Islandske Rytter, hvad enten du er stævnerytter, skovtursrytter eller blot hygger omkring hesten.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Rideudstyr til den Islandske rytter.

  Som Islænder rytter ved du om nogen, hvor vigtigt det er, at dit tøj (og dit Islænderudstyr for den sag skyld) er tilpasset det Danske Klima. Vi forhandler derfor kun udstyr, som efterkommer alle disse krav.

  Alle vores mærker er høje på funktionalitet og kvalitet og produkterne er skabt til at holde i mange år – også i et omskifteligt klima. 

  Passionen for den Islandske hest

  Vi vil våge den påstand, at det med at have en islandsk hest, er forbundet med en passion. En passion der ofte betyder at vi som ryttere "går all in" når først vi har tabt vores hjerte til den fantastiske skabning "Den Islandske Hest". Den giver så meget, så mange oplevelser og indfrier så mange drømme hos både store og små, hvad enten vi rider en tur i skoven eller en runde på ovalbanen.

  Os der står bag Horse partner, har alle for længst tabt vores hjerte til den Islandske hest. Vi har altid mellem 6-8 hest, hvoraf minimum 2-3 af dem er stævneheste. Derudover har vi også altid et par ungheste, så vi løbende har nogle nye "projekter". Du kan læse mere om vores heste under fanen "Vores Heste"

   

  Ridetøjet til Islænderrytteren.

  Noget af det der ofte adskiller os Islænder ryttere fra andre ryttere er vores tøj, man ser f.eks ikke mange dressur ryttere iført en heldragt eller en springrytter iført et par Jodphur bukser og støvler. Hos Horsepartner har vi specialiseret os i at udvælge og finde det helt rigtige tøj, som både er moderigtigt og lækkert men frem for alt af en rigtig god kvalitet. Hos os finder du ridebukser både til hverdag og stævne, ridestøvler til alle årstider og ikke mindst en masse forskellige trøjer og jakker, der kan bruges til "lag på lag" påklædning, som er særdeles velegnet til vores behov som Islænder ryttere, da vi jo som oftest tilbringer mange timer ude i det fri med skiftende temperaturer. 

   

  At vælge rigtigt første gang?

  det kan ofte være svært at finde hoved og hale i hvilken størrelse man skal vælge, når man sidder og skal finde de helt rigtige par ridebukser, da de forskellige Brands ofte har forskellige mål på et par ridebukser str. 38. Men vi har forsøgt at beskrive de forskellige brands mål, så godt som muligt på de forskellige produkter. Dog vil vi gerne gøre opmærksom på, at Topreiter er meget små i størrelserne, derfor skal du altid bestille et nummer større end du normalt bruger. Dertil er modellerne ofte figursyet, hvilket også har indflydelse på dit valg. Vi hjælper ALTID gerne, så send os en mail eller gi os et ring, hvis du er det mindste i tvivl.

   

  Ombytning - 60 dages fri returret

  Hos Horsepartner vil vi kun have tilfredse og glade kunder, derfor har vi altid 60 dages fuld retur ret. Dvs. du har ro og tid til at få kigget på dine indkøb inden du evt. sender dem retur. Samtidig med du ikke skal være så bekymret for at give Rideudstyr i gave til den gæve Rytter, da det altid er muligt at returnere, hvis det ikke skulle passe, eller hvis modtageren i stedet ønsker sig noget andet. 

   

  Fast lav fragt 39 kr.
  Fri fragt ved køb over 599 kr.
  Hurtig levering 1-3 dage
  60 dages fuld returret

  Kurven er tom

  Du kan vinde gavekort på 500 kr.

  Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
  Tak - du er nu tilmeldt