✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Kingsland

Det ultimative design, høj kvalitet og fantastisk pasform - et er nøgleordene om Kingsland!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Kingsland Equestrian

En verdens "sværvægter" når det kommer til ridetøj.

Kingsland har eksisteret siden 1999 og stammer fra Norge. I dag ligger deres lager godt placeret i Danmark, hvorfra der sendes varer ud til en stor del af verden.

I dag er Kingsland en af de største leverandører af ridetøj på verdensplan. Deres varer mærke er klassisk design i lækre materialer. Udover deres 2 årlige kollektioner (sommer og vinter), har Kingsland ligeledes en basis kollektion af klassikere som du altid kan finde et udvalg af her hos os. Og skulle vi ikke lige have det hjemme du ønsker, så får vi det gerne hjem for dig. Vi får typisk leverance fra Kingsland 1 gang om ugen.

 

Kingsland Ridejakker

Kingsland er særlig kendte for deres jakker, som er designet, således de (udover deres ultra lækre design) giver optimal komfort for rytteren. Deres design er gennemtænkte og klassiske, således de ikke går af mode og dermed kan bruges år efter år. 

Kvaliteten er i top og der er ikke gået på kompromis nogen steder. Alt lige fra logo til lynlås er ultra lækker kvalitet. 

 

Kingsland Earth

Med lidenskab for bæredygtig innovation er Kingsland, lancerede de 2018 deres store Earth Kollektion til rideverdenen. En kollektion af produkter lavet af enten genanvendte eller organiske materialer.

Kingsland Earth er skabt med omtanke på vores dyr, natur og miljø. Alle materialer, der bruges i disse produkter, er omhyggeligt udvalgt. De er alle udvalgt på baggrund af deres bæredygtige egenskaber, uden at kompromittere Kingsland-kvaliteten. 

Som eksempel kan vi fortælle at blandt andet jakkerne er lavet af genanvendte vandflasker. Flaskerne gennemgår en proces, der ender op i et materiale der kan væves på helt samme måde som med almindeligt bomuld. Du kan se video af processen af Kingsland Earth kollektionen her>>

Og kvaliteten - Den er der på ingen måde gået på kompromis med. Vi vil våge den påstand at selv for en tekstil ekspert, vil det være svært at se forskel!

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom