✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Bucas

Bucas dækken - Super kvalitet & altid et godt køb!

Bucas produkter


Bucas er absolut en af sværvægterne, når det kommer til dækner. De har eksisteret siden 1981 og designer samt fremstiller dækner og relaterede hesteprodukter med høj ydeevne. 

Allerede i 1982 producerede Bucas det første højtydende vandresistente dækken. Dette blev efterfulgt af de første fuldt vandtætte og åndbare dækken i slutningen af ​​firserne. Og siden har de ikke kigget sig tilbage. Bucas er sammen med "Rambo" efter vores overbevisning, blandt de bedste producenter at dækner i verden. 

 

Bucas dækken

Bucas favner over en bred vifte af forskellige typer og modeller af dækner. I der4es sortiment finder du alt fra eksem dækner til vinter dækner. Et af vores absolut favorit dækner fra Bucas er Bucas Power Turnout dækken, som evner at holde din hest 100% tør stort set året rundt. Det har nemlig Bucas patenteret quick dry indvendig, således det kan ligges på en våd hest og tørre den op på helt samme måde som et sveddækken ellers vil gøre, du slipper derfor for unødig dækkenskift. Dette dækken kan anvendes fra -10 til +16 grader. 

Netop Bucas Power Turnout er et godt eksempel på gennemtænkt design, med tanke på anvendelighed og kvalitet. Med et sådan dækken kan man nemlig spare sig selv for mange dækkenskift i løbet af dagen og året. her har du nemlig et dækken som kan anvendes både til og fra træning, direkte på en våd hest efter ridning eller hvis den er blevet kold pga. regn osv. 

For at finde den helt rigtige størrelse på dit nye Bucas dækken, er det en fordel at måle din hest først. Vi har målebånd, desideret til Bucas dækner, men du kan relativt nemt også blot anvende et almindeligt målebånd. 

 

Sådan finder du det rigtige Dækken mål:

Mål som på billedet herunder, fra midt bryst til bag på låret (lige hvor musklen slutter). Har du ikke et rigtigt Bucas målebånd, kan du anvende et almindeligt centimetermål. Her er målende så følgende:

 

Størrelser:

110 = 145 cm.

120 = 152,5 cm.

125 = 167,5 cm.

130 = 175,5 cm.

135 = 183 cm.

140 = 190 cm.

145 = 198 cm.

155 = 205,8 cm.

165 = 213,5 cm.

170 = 218,5 cm.

 

Målvejledning

 

 

Dækken med UV beskyttelse

Allerede tilbage i 2000 introducerede Bucas det revolutionerende Buzz-Off fuldkropsflue og UV-beskyttelses dækken. En vaskeægte succes, som den dag i dag, stadig er et af de absolut bedste dækner af sin slags. Det holder hvad det lover og har en super god holdbarhed.

I dag dækker deres UV beskyttelses dækner over en lang række produkter. Herunder zebra dækken, regndækken samt naturligvis deres populære Eksemdækken "Sweet-itch silver", som du ligeledes kan finde her på siden. Dette dækken er et af de mest solgte og populære eksem dækner på markedet, da det bare holder år efter år. 

 

Vi lagerfører ikke alle Bucas produkterene, men skaffer dem altid gerne hjem til dig. Skaffevarer kan dog ikke returneres eller ombyttes.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 60 dages fuld returret

Kurven er tom

*** HURTIG LEVERING - Vi afsender pakker med GLS alle hverdage***

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt