✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Topreiter

Hos Horsepartner værdsætter vi god kvalitet & lækkert design.

Derfor er TOPREITER en helt naturlig del af vores sortiment. Topreiter er et af de mest anerkendte mærker når det kommer til islænderudstyr, brandet har gennem mange år sat sig tungt på det Islandskeheste markede og med god grund. De har en fantastisk evne til at nytænke og bruger udelukkende kvalitets materialer, der både er behagelige, praktiske og efterlever vores behov som rytter.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Top Reiter sortiment

De mest kendte produkter fra Topreiter er klart deres ridebukser. Bukserne udemærker sig ved at være designet i virkelig høj kvalitet, med en unik pasform som elskes af mange ryttere. Med et par af deres ridebukser, ved du at du får kvalitet der holder længe. 

Et andet af deres produkter vi vil fremhæve er klart deres jakker. Både de vildt populære strech jakker, som nærmest er et "must have", da de er perfekte både under heldragten eller vinter jakken men også som ride jakke/trøje om sommeren. Vi vil næsten våge den påstand at, de simpelthen er de bedste på markedet. Kvaliteten er unik, materialet helt utrolig blødt og så er de nærmest umulige at slide op. 

Se alle vores Topreiter bukser her! samt Topreiter Jakker her!

 

Topreiter til din hest

Ikke kun rytteren men bestemt også din hest vil sætte pris på Topreiter produkter.  Igennem årene har de nemlig også udviklet en lang række produkter til netop Islænderen. Vi vil gerne slå et slag for deres trenser, da vi finder dem af yderst god kvalitet. Læderet er i en super lækker kvalitet, der gør at de holder i rigtig lang tid, samtidig med deres design passer super godt til den Islandske hest. 

Også deres tilbehør til sadler er vær at fremhæve, sortimentet er stort og designet lukseriøst men altid enkelt og lækkert at se på. Sortimentet dækker bredt og omfatter alt fra stigebøjler, trenser, sadler, dækner mm. Som alle har det til fælles at det er tilpasset den islandske hest.

Sidst men ikke mindst, vil vi også fremhæve Topreiter Boots. Disse boots er de foretrukkende boots af en lang række topryttere verden over. De sidder godt fast og er designet med en god vægtfordeling.

Fandt du ikke det du søger, så fortvivl ikke. Vi lagerfører ikke alle Topreiter produkterne, men vi er godkendte forhandlere. Så vi kan skaffe ALLE Topreiter produkterne hjem til dig, hvad enten det er Sadle, Bid, Trøjer, Dækken, Trenser osv. Du skal blot kontakte os enten via vores "Spørgsmål" funktion eller pr. mail: info@horsepartner.dk - Så kan vi som regel have de hjemme i løbet af en uges tid.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom