Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Topreiter

Hos Horsepartner værdsætter vi god kvalitet & lækkert design.

Se alle vores Topreiter bukser her! samt Topreiter Jakker her!

 

Derfor er TOPREITER en helt naturlig del af vores sortiment. Topreiter er nok en af de mest velsete og velkendte brands indenfor islænderudstyr, brandet har gennem mange år sat sig tungt på det Islandskeheste markede og med god grund. Topreiter har en fantastisk evne til at nytænke, bruge kvalitets materialer, som er både behagelige, lækre og tilpasset Islænderrytteren.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

De mest kendte produkter fra Topreiter er klart Topreiter Ridebukser og Topreiter Jakker, men Topreiter har så meget andet at byde på. Topreiter har gennem årene udviklet alt lige fra Islænder stigebøjler, trenser, sadler, dækner mm. Som alle har det til fælles at det er tilpasset den islandske hest og dennes fantastiske egenskaber. 

Fandt du ikke det du søger, så fortvivl ikke. Vi lagerfører ikke alle Topreiter produkterne, men vi er godkendte forhandlere. Så vi kan skaffe ALLE Topreiter produkterne hjem til dig, hvad enten det er Sadle, Bid, Trøjer, Dækken, Trenser osv. Du skal blot kontakte os enten via vores "Spørgsmål" funktion eller pr. mail: info@horsepartner.dk - Så kan vi som regel have de hjemme i løbet af en uges tid.

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt