✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Fager Rider

Tøjet fra Fager er skabt med både komfort og funktionalitet i højsædet i alle designs. Vi garanterer, at når du har brugt dem, vil du blive fuldstændig forelsket i den enestående kvalitet og følelse - så meget, at du måske ikke vil tage dem af!

Tøjet fra Fager er designet i Sverige og skabt med både komfort og funktionalitet i højsædet i alle designs. 

Fager har nøje udvalgt deres materialerne til alle deres produkter, så du altid føler dig godt tilpas, uanset hvad din dag bringer dig, både uden for og i stalden.

Fager har fundet ud af at skille sig ud fra mængden, ved at have fokus på de små detaljer i produkterne. Så der ikke kun er fokus på udsende, men også ydeevne og resultater. Lige netop dette har gjort fager i stand til at skabe designs som vi ikke har set før, og som er lavet af hesteglade mennesker, som alle ved hvilke krav der er til produkterne.

Specielt produceret til at skabe de mest komfortable leggins, du overhovedet kunne ønske dig! Åndbarhed og stretch er utroligt, de strækker sig til det maksimale! Holdbarhed omkring heste er kritisk, men holdbarheden går ofte på kompromis med skønheden; men bestemt ikke i vores tilfælde, med den ydre side af materialet med en let glans, som også er støvafvisende!
Tung/tæt nok til flatterende dækning, som ikke glider ned, mens du går. Dette stof er lavet til at holde og vil fortsætte med at bevare sin vedholdenhed og skønhed i mange år!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

NYLFA27™
Specielt produceret til at skabe de mest komfortable leggings, du overhovedet kunne ønske dig! Åndbarhed og stretch er utroligt, de strækker sig til det maksimale! Holdbarhed omkring heste er kritisk, men holdbarheden går ofte på kompromis med skønheden; men bestemt ikke i vores tilfælde, med den ydre side af materialet med en let glans, som også er støvafvisende!
Tung/tæt nok til flatterende dækning, som ikke glider ned, mens du går. Dette stof er lavet til at holde og vil fortsætte med at bevare sin vedholdenhed og skønhed i mange år!

FASO™ STOF
Dette er ikke en almindelig t-shirt, det er den mest komfortable t-shirt, du finder på markedet i dag! FASO™-stoffet inkorporerer et elastisk spring, der skaber en blød følelse, som flatterende følger din kropsform. Stretchy med et strejf af glans, det er så behageligt, at du vil have det på til almindeligt arbejde, ridning, træning, sove ... you name it! Stoffet har en tæthed, som er ugennemsigtig, selv i de lysere farver.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom