✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Catago

Catago Rideudstyr til hest & Rytter, med nytænkning og teknologi.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Catago rideudstyr

Catago er indbegrebet af innovationen. Gennem de sidste år har Catago gennemgået en enorm udvikling og er i dag et af de brands der er længst fremme med anvendelse at ny viden og teknologi inden for ridesporten. 

Catago favner bredt og har stort set alt til både hest og rytter. Mest kendt er nok deres Fir-Tech produkter og de nyeste deres infrarøde produkter. Fælles for alle deres produkter er, at designet er gennemtænkt, gennemført og af god kvalitet - også til en fair pris.


Catago Fir-Tech

Catago er meget innovative i deres udvikling af rideudstyr og teknologien spiller en stor rolle i produktionen af deres produkter. Blandt andet er deres sadel underlag og dækken med Fir-Tech materiale særlig kendt, da det ud over at have en god pasform, sikre optimal komfort og styrker hestens evne til at præstere på baggrund af netop Fir-Tech materialet. Dette materiale en fiberfyld med et særligt indermateriale af keramiske partikler, der reflektere hestens egen kropsvarme, således der opstår en øget blodgennemstrømning i de dækkede områder. Dermed løsnes spændinger, ømhed og imflamationen mindskes. 

Med Catagos Fir-Tech produkter, får du altså en lang række produkter af god kvalitet, som har en dobbeltvirkende effekt. Hele serien dækker over en lang række produkter til både hest og rytter, alle med samme funktion og innovertion. 

Produkterne er velegnet til mange typer af heste, både den velfungerende hest, som du blot ønsker at give optimale betingelser for at forblive velfungerende. Men også heste med aktuelle udfordringer, så som anspændthed, skader, ældre heste osv. For produktet er netop designet for at hjælpe hesten (og rytteren) til bedst mulig præstation. Så uanset om du selv døjer med en øm nakke, hesten har slitage eller om det "blot" handler om at give din hest det bedste af det bedste, kan vi på det varmeste anbefale Catago Fir-Tech.

Ønsker du at vide mere om Catago Fir-Tech, se video her>>

 

Catago produkter

Catago er også meget mere en "kun" Fir-Tech - Catago er komplet leverandør af næsten alt til hest og rytter når det omhandler beklædning mm. Catago er et dansk firma der har rødder helt tilbage til 1963 - så firmaet har været på markedet igennem mange år efterhånden. 

Catago brandet favnet alt lige fra bandager, hut, trenser, underlag, dækken, ridebukser, jakker og MEGET mere. Altså stort set total leverandør indenfor alt til både hest og rytter. Brandet har i dag ligeledes sin helt egen Islænder serie, der gør det nemt at finde kvalitetsprodukter med god pasform til netop denne race. 

 

 

CATAGO EQUESTRIAN - en familievirksomhed

Catago ejes i dag af Pernille Lausen og hendes bror Per Lausen, men firmaet stammer oprindelig fra deres forældre som etablerede dette tilbage i 1963.

Catago Equestrian er definitionen af ​​skandinavisk stil og design. Et brand der kombinere kvalitet, sikkerhed og innovation i et klassisk design. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom