✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

HORKA

Horka rideudstyr til både store og små!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Horka Rideudstyr

Horka er et Hollandsk ejet Rideudstyrs brand, der har rødder helt tilbage til 1956. Igennem årene har Horka udviklet sig til i dag at levere rideudstyr til 35 lande rundt i verden. 

Horka produkter er kendetegnet ved at de dækker bredt i deres sortiment og altid til gode priser. De tør også tænke lidt "skævt" og laver blandt andet søde og sjove grimer i de vildeste farver og design. Dernæst har de et kæmpe sortiment af strigler, såkaldte Horka strigler. De er ligeledes meget farvestrålende og oftest førstevalget blandt de mindste ryttere. 

Horka ridetøj er kendetegnet ved at være af en god kvalitet men altid til en fornuftig pris. Vi lagerfører langt fra alt deres tøj, men vi kan som regel skaffe det hele hjem på relativ kort tid, så hold dig ikke tilbage, hvis du har udset dig et specifikt par ridebukser eller andet, så gør vi gerne et forsøg.

Hos Horka kan du som regel finde lige den ekstra ting du står og mangler til enten adventsgave eller som ekstra lille ting til din hest eller pony.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom