Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

HRIMNIR

HRIMNIR er Rolls Royes indenfor Trenser, Sadler og Islænderudstyr. Absolut et kvalitetsmærke, med et helt unikt design, der kan få alle Islænder ryttere bløde i knæene.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

HRIMNIR historien

HRIMNIR blev startet af Rúnar Þór Guðbrandsson og hans kone Hulda Sóllilja Aradóttir tilbage i 2003 på Island. Begge har haft en stor passion for den Islandske hest igennem deres liv. HRIMNIR er opkaldt efter den legendariske Hrímnir frá Hrafnagili, som vandt B-flok i  "gæðingakeppni" til Landsmót 1982 med en total på hele 8.86.

HRIMNIR er et brand, der lige som Hrimnit frá Hrafnagili emmer af kvalitet og udstråling. 

 

HRIMNIR Produkter

Alle produkter i HRIMNIR serien bliver udviklet, designet og gennem testet på familiens gård i Mosfellsbæ på Island i samarbejde med ridelærer, dyrlæger og trænere, for herigennem at sikre en optimal komfort og brugbarhed. Serien dækker over IRIMNIR pandebånd, trenser, sadler, gjord, bøjler mm. og senest er deres tøjserie kommet til, hvor specielt HRIMNIR Stævnejakken har skabt særlig megen opmærksomhed, da den med sit helt unikke design, er ikke mindre end fantastisk. 

Den største succes for HRIMNIR til dato, har uden tvivl været de fantastiske smukke HRIMNIR trenser både med og uden sten. Trenserne er alle helt unikke og har et design der emmer af kvalitet og luksus. Serien dækker over Heritage B, Heritage C, Heritage G, Fire & Ice samt Blue Lagoon. Fælles for alle produkterne er, at de har har lidt af det samme tvist, samtidig med de er helt forskellige.

Heritage B og Heritage C er udformet i lækker læder med smukke udskæringer, som ligger let og flot til. Heritage G samt Fire & Ice er designet med smukke sten, der er sammensat i et unikt mønster af lyse og mørke sten, mens Blue Lagoon er dekoreret med smukke blå og mørke sten.

Disse HRIMNIR trenser kan sammensættes efter ønske og kombineres med en af de klassiske næseremme eller med næseremme i både Engelsk kombineret eller Hannoveransk med samme navn som pandebåndene. Så du kan altså med lethed skifte mellem dine look, uden du nædvendigvis behøver 3 komplette trenser.

 

HRIMNIR Sadel

Hrimnir er ligeledes leverandører at nogle af markedets bedste og mest lukseriøse sadler til den Islæandske hest. HRIMNIR Sadlerne er alle udviklet på Island, med forskellige professionelle ryttere og Hólar ind over designet og ikke mindst test processen. 

Det der ud over den eksklusive kvalitet, gør HRIMNIR sadler unikke er, at de er gennemtænkte. Der ligger en enorm research bag udviklingen af de enkelte modeller, hvilket betyder at der er tænkt på alle aspekter. Ikke kun komforten for hesten, men ligeledes for rytteren. For Rúnars filosofi er " at det ikke er nok, blot at lave en sadel der er god for hesten. Det er lige så afgørende at rytteren får den nødvendige støtte og balance, således denne kan guide og ride hesten mest muligt i balance". Det synes vi er en fantastisk filosofi!

 

Pleje af HRIMNIR produkterne

Men som med alt andet rideudstyr, er vedligeholdelse altafgørende for en lang holdbarhed, så husk at pleje dine HRIMNIR produkter med en god læderfedt/olie. Vi anbefaler altid vores kunder at pleje produktet godt, inden det tages i brug, for herved at give det de bedst mulige forudsætninger for en lang holdbarhed.

Vi er godkendte HRIMNIR forhandlere & kan derfor skaffe alt hjem fra deres kollektion, såfremt du skulle søge noget vi ikke lagerfører. Kontakt os gerne på info@horsepartner.dk hvis du skulle lede forgæves her på siden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt