Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

HRIMNIR

HRIMNIR er absolut et kvalitetsmærke, med et helt unikt design. Lækker kvalitet, gennemtænkt og ikke mindst helt utrolig flot. Se hele udvalget her og læs mere under de enkelte produkter.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

HRIMNIR produkter

Alle produkter fra HRIMNIR bliver udviklet, designet og testet på familiens gård i Mosfellsbæ på Island i samarbejde med ridelærer, dyrlæger og trænere, for herigennem at sikre en optimal komfort og brugbarhed. De har desuden et tæt samatbejde med Hólar, hvor blandt andet deres sadler og bid, afprøves og testes.

Serien dækker over en nærmest helt komplet Islænder serie, hvor de tilbyder alt fra Hrimnir sadler, gjord, bøjler mm. og senest er deres tøjserie kommet til, hvor specielt HRIMNIR stævnejakken har skabt særlig megen opmærksomhed. Den har et helt unikke design, er ikke mindre end fantastisk. 

Den største succes for HRIMNIR til dato, har uden tvivl været de fantastiske smukke HRIMNIR trenser både med og uden sten. Trenserne er alle helt unikke og har et design der emmer af kvalitet og luksus. Serien dækker over Heritage B, Heritage C, Heritage G, Fire & Ice samt Blue Lagoon. Fælles for alle produkterne er, at de har har lidt af det samme tvist, samtidig med de er helt forskellige.

Hrimnir Heritage B og Heritage C er udformet i lækker læder med smukke udskæringer, som ligger let og flot til. Hrimnir Heritage G samt Fire & Ice er designet med smukke sten, der er sammensat i et unikt mønster af lyse og mørke sten, mens Blue Lagoon er dekoreret med smukke blå og mørke sten. HRIMNIR kan sammensættes efter ønske og kombineres med en af de klassiske næseremme eller med næseremme i både Engelsk kombineret eller Hannoveransk med samme navn som pandebåndene. Så du kan altså med lethed skifte mellem dine look, uden du nædvendigvis behøver 3 komplette trenser.

 

HRIMNIR historien

HRIMNIR blev startet af Rúnar Þór Guðbrandsson og hans kone Hulda Sóllilja Aradóttir tilbage i 2003 på Island. Begge har haft en stor passion for den Islandske hest igennem deres liv. HRIMNIR er opkaldt efter den legendariske Hrímnir frá Hrafnagili, som vandt B-flok i  "gæðingakeppni" til Landsmót 1982 med en total på hele 8.86.

HRIMNIR er et brand, der lige som Hrimnit frá Hrafnagili emmer af kvalitet og udstråling. 

 

Pleje af HRIMNIR produkterne

Men som med alt andet rideudstyr, er vedligeholdelse altafgørende for en lang holdbarhed, så husk at pleje dine HRIMNIR produkter med en god læderfedt/olie. Vi anbefaler altid vores kunder at pleje produktet godt, inden det tages i brug, for herved at give det de bedst mulige forudsætninger for en lang holdbarhed.

Vi er godkendte HRIMNIR forhandlere & kan derfor skaffe alt hjem fra deres kollektion, såfremt du skulle søge noget vi ikke lagerfører. Kontakt os gerne på info@horsepartner.dk hvis du skulle lede forgæves her på siden.

Efter ibrugtagning, ydes der ingen garanti på sten. Det er dog vores erfaring, at stenene holder helt utrolig godt. Og skulle er efter tid og ælde falde en enkelt sten af, ses det nærmest ikke i det smukke mønster af sten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

*** STORT UDVALG AF JULEGAVEIDEER TIL ISLÆNDERRYTTEREN ***

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt