✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

HEST

Heste udstyr!

Her finder du et stort udvalg af heste udstyr. Vi forhandler et stort udvalg kvalitets mærker til både hest & pony - med andre ord, alt inden for Rideudstyr. Uanset om der er tale om underlag, trense eller noget helt 3. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Heste udstyr

Hos Horsepartner tilbyder vi et stort udvalg af udstyr til heste og pony. Vores kriterier for udvælgelsen af vores produkter, er at det skal være en god kvalitet som vi kan stå inde for og som vi selv vil bruge som ryttere. Vi er en familie drevet virksomhed som har haft ridesporten tæt inde på livet i mere end 30 år. Så vi ved at udstyr til heste er dyrt, men vi ved også at det kan betale sig at købe kvalitet.

Vi er forankret i det nordjyske og har rideudstyrs butik midt i vendsyssel, samt et stor velfungerende webshop. Vores mål er at være en butik med kvalitetsudstyr til både hest og rytter, hvor vi ligger vægt på at kunne give dig den bedste service og oplevelse når du handler.

Ridesporten er en af de sportsgrene der koster flest penge, men spørger du os, så er det uden tvivl også den sport der giver os mennesker mest. Vores samvær med hestene og sammenhørigheden er bare helt speciel og kan for os ikke overgås af andet.

Da Horsepartner gik i luften i 2017 var vores første mål at blive en af de bedste leverandør indenfor Islænderudstyr, for så senere at udvide til storheste. 1. mål synes vi at vi kom i mål med i 2019 og vi er derfor gået i gang med vores næste mål, nemlig at blive en af de bedste leverandører inden for heste udstyr til både hest, pony og rytter. Det er et omfattende mål og et mål som vi ved kommer til at tage lang tid, men vi er i fuld gang og synes det er en vildt spændende opgave. Du vil derfor ikke (endnu) kunne finde alt til dressur og spring på vores webshop. Men vi arbejder løbende på at udvide sortimentet. 

 

Udstyr til Hest & Rytter

Hos os finder du et bredt udvalg fra forskellige brands til både hest og rytter. Her på siden har vi samlet alt det bedste udstyr til hest.

Uanset om du er på jagt efter nye bandager, grimer, dækken eller andet, så kan du finde inspiration og ikke mindst heste udstyr af god kvalitet til gode priser. Vi har herunder listet nogle af vores brands, således du også har mulighed for at se hvilken brands vi har valgt at tage ind i vores sortiment:

 

Og naturligvis mange flere. Du vil ligeledes støde på brands du som storhesterytter aldrig har hørt om, det er fordi vi også forhandler en stor del af ”rene” Islænder brands, som udelukkende producere ting til Islændere som alle er i str. cop.

 

Typer af udstyr til Hest

Der findes jo et væld af udstyr til heste og ryttere, derfor har vi forsøgt at dele vores shop op, således det giver bedst mulig overblik for dig som rytter at finde lige det du står og mangler. Du kan i vore menu finde opdeling mellem Islænder og Hest & Pony, for herved at gøre det lettere for dig at finde lige det du står og mangler. Dernæst er rytter sektionen også delt op med mange forskellige underkategorier, således du har mulighed for let at finde frem til det ridetøj du leder efter.

Når du shopper rideudstyr hos os, står vi naturligvis altid til rådighed med råd og vejledning, hvis du skulle få brug for det. Vi har blandt andet specialiseret os i Fager bid, således vi har et enormt kendskab til hvilken bid der passer til den enkelte hest og dennes behov. Så står du med en konkret udfordring med valg af det helt rigtige til din hest, så send os gerne en mail eller ring, således vi kan være dig behjælpelige.

Her på siden finder du vores udvalg af udstyr til hest og pony, mens du under ”Rytter” finder udstyret til dig selv. Vi håber at du nyder dit besøg her hos os på vore webshop og ellers er du altid velkommen i vores fysiske butik i Frederikshavn.

Stort udvalg af heste udstyr

Vores sortiment er delt op i henholdsvis Islænderudstyr samt til heste og pony. Det har vi gjort af den grund, der på nogle områder er forskel på den type udstyr vi bruger på de forskellige racer. Men når det er sagt, er der også utrolig mange ligheder og steder hvor vi bruger det samme uanset race. I kategorien Islænderudstyr, vil du (hvis andet ikke fremgår) kunne gå 100% ud fra, at udstyret er i str. Cop. Hvorimod du i denne her kategori vil kunne vælge mellem str. Pony, Cop & Full.

Vores mest populære mærker er:

Acavallo

Catago

Equiline

Equipage

Fager

Finesse trense

One K

 

Derudover er der en lang række sider som får særlig stor interesse, disse er:

Islænderudstyr

Bid (vi er specialiser i bid)

Grime - vi har et kæmpe udvalg af grimer lige fra Følgrimer til X-Full grimer.

Jodhpur ridebukser

Ridestøvler

Ridehjelm

Sadler

Trenser

 

 

Plejeprodukter til heste

Vores sortiment rummer også over en lang række hestepleje produkter. Her finder du alt hvad du skal bruge for at holde pels, man og hove i topform. I udvælgelsen af disse produkter ligger vi vægt på at producenterne er dedikeret i deres udviklingsproces og de lever op til de standarter vi som forhandler (og forbruger) kan forvente af et godt og professionelt plejeprodukt til vores heste.

Vi har blandt andet følgende brands:

Absorbine

Leovet

Nathalie Horsecare

Parisol

 

Billigt heste udstyr af god kvalitet

Vi forsøger altid at have rigtig gode priser på vores udstyr og har løbende heste udstyr på tilbud.  Disse tilbud udskiftes løbende, lige som vi med jævne mellemrum køre kampagner på forskellige typer af udstyr til både hest og rytter.

 

Råd og vejledning om heste udstyr

Det kan ofte være svært at hitte rede i hvad der kan være op og ned på heste udstyr. Hvilken bid der er bedst egnet til netop din hest, hvilken longeudstyr der er der bedste redskab til netop den udfordring du står over for osv. Vores mission er at være de BEDSTE til at kunne rådgive og vejlede dig som kunde. Ingen spørgsmål er for store eller små. Og skulle vi komme i en situation, hvor vi ikke vil kunne give dig et 100% rigtigt svar, så søger vi gerne efter det for dig. Vi har nemlig et kæmpe netværk af dygtige ryttere, beridere og ikke mindst producenter som vi kan trække på.

Ingen af os ved alt, men sammen kan vi altid hjælpe hinanden, det er en af de ting, vi synes der er så unikt i rideverdenen. Nemlig at vi alle har hesten som vores fælles passion og det er dem der er omdrejningspunktet for vores interesse. Ikke i ret mange andre sportsgrene er der den samhørighed og villighed til at hjælpe som der er i vores – og det skal vi værne om og være stolte af.

Så hold dig aldrig tilbage og lad os gerne hjælpe dig. Vi sidder som regel altid klar på vores chat, på telefonen eller på mail. Du kan finde vores kontakt oplysninger nederst på denne side.

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom