✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

RIDESTØVLER

Ridestøvler er skabt til at beskytte dine fødder og give dig en god balance i sadlen. Her finder du nøje udvalgte brands og modeller!


Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Kvalitets Ridestøvler

Et par ridestøvler skal kunne holde til meget, da de ofte bliver brugt i al slags vejr og i mange timer. Vi har næje udvalgt de brands og modeller vi finder mest velegnet. Dog er det naturligvis altid vigtigt at holde for øje, at vedligeholdelse er afgørende for holdbarheden på dine ridestøvler. Sørg for at fjerne unødig snavs med jævne mellemrum, samt pleje dem med et velegnet plejeprodukt.

Mange af vores modeller er sikkerhedsgodkendt som sikkerhedsfodtøj, dermed ikke sagt at der skal slækkes på komforten, det er vigtigt at din ridestøvle er behagelig at have på. Den må hverken stramme eller sidde for løst.  

 

Jodphur ridestøvler

Hos Horsepartner er vi stolte af at kunne præsentere gode allround  jodphur støvler der på optimal vis reducerer de belastninger som du bliver udsat for i din daglige omgang med hesten – i stalden og under ridning. Din sikkerhed har naturligvis topprioritet, men det har din komfort også. Horsepartner går ikke på kompromis med nogen af delene. Derfor fører vi kun kvalitetsmærker inden for ridestøvler. Kig dig omkring – du kan også finde din favoritstøvle i dag. 

 

Stævne ridestøvler

Du finder et mindre udvalg af stævnestøvler i vores sortiment. De støvler vi udvælger er valgt ud fra at vi skal kunne tilbyde dig som rytter de bedste af det bedste. 

Vi kan ud over dem du finder her på siden, altid rette henvendelse til os, hvis du er på udkig efter en model fra et af vores brands. Så er vi gerne behjælpelige med at skaffe dem hjem til dig.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få 10% på dit første køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt