✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

RIDEUDSTYR BØRN

At give sine børn den gave, at omgås heste, er fantastisk. Ikke bare er heste en sund interesse, men børn lære samtidig at tage ansvar og skabe noget sammen med andre levende væsner. Prøv engang at huske tilbage, til da du selv var lille. Bare det at omgås dyr, deres duft, ens nysgerrighed på et andet væsen, det magiske ved at lære og opleve. Hos Horsepartner prøver vi at huske den magi og udvælger både gode og sjove ting til de mindste ryttere, for det skal være sjovt, hyggeligt og sikkert.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Sikkerhed omkring hestene

At arbejde med heste opbygger tillid hos børn og lærer dem at tage ansvar. På den måde er heste et fantastisk pædagogisk redskab. Men det allervigtigste er sikkerheden: at indgyde en sund følelse af respekt for heste og insistere at barnet følger et sæt enkle, rimelige regler er topprioritet. Og samtidig skal udstyret være i orden - dette indebærer både sikkerhed og komfort, for ens udstyr skal ikke på nogen måde gå ud over glæden ved at ride.

Hos Horsepartner finder du ridehjelme, ridestøvler, ridehandsker, sikkerhedsveste og rigtig meget Legetøj og små sjove ting til de mindste ryttere. Udover Ridetøj og udstyr til Børn og deres Islændere har vi også et lille udvalg til pony. Vi går op i kvalitet og fører kendte mærker inden for rideudstyr. Skulle der være noget du savner eller er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 

Den Islandske hest og børn

Synes at noget af det mest magiske, jeg kan se, er når de mindste hygger omkring og rider på vores "små" uldtotter. Den glæde, der stråler ud af øjnene på de små poder, når de stolt trækker afsted med deres hest, hvad enten det er på vej over på striglepladsen eller på vej ud på tur er bare fantastisk. 

Den Islandske hest er mangfoldig og velegnet til både store og små, egenskaber som er fremavlet gennem mange generationer i sin helt egen rene form på Island. Et stort avlsarbejde, som vi i dag kan bære frugten af. Mange børn elsker at være blandt heste og den Islandske hest er ideel til dette formål. Deres størrelse, deres sind og ikke mindst deres gangarter gør dem til formidable begynderheste. 

 

Leg og sjov med heste

Ikke blot det at omgås hestene gør børn glade, de elsker også at de har ting omkring dem, som er pyntet med heste. Som mor til 2 hestepiger, ved jeg hvor svært det gennem årene har været at finde fødselsdagsgaver, adventsgaver og julegaver til mine piger. Derfor har Horsepartner.dk en noche med mange sjove og såde ting til de mindste. Vores udvalg dækker alt fra Sjippetov med heste til madkasser, drikkedunke, "Lav selv armbånd" og meget meget mere. Se vores udvalg af legetøj og gaveideer her!

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom