✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Grime

Her på siden finder du et bredt udvalg af Grimer specielt til den Islandske hest. Mens du kan finde grimer til Hest & Pony her>>

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Grime til Islænder & hest

En Grime findes i et hav af varianter, lige som ens grimebehov er forskellige. Nogle gange har vi brug for nogle billige foldgrimer, mens vi andre gange gerne vil have nogle lidt pænere grimer til brug til stævner eller lignende. 

Langt de fleste grimer leveres med et spænde i forbindelse med nakkeremmen, mens andre leveres med spænder i begge sider, eller med en foering i nakkeremmen samt langs næseremmen. 

Har du brug for en lidt stærkere grime, anbefaler vi at du vælger at en grime med kraftige spænder eller en lædergrime.

 

Grime med plys

Plys grimer er meget populære, ikke bare på grund af de er pæne og lige giver det det "lidt mere" end en traditionel nylon grime. Men de er også mere behagelige for hesten, da plyssen gør den blød. Og ja den bliver lidt hurtiger beskidt end en traditionel grime, men hvis man nøjes med at bruge den alle andre steder end på folden, så kan de faktisk holde sig pæne længe. 

 

Læder grime

En læder grime er på mange måde det ultimative. De har en fantastisk holdbarhed og så er de bare flotte!

En læder grime er relativ let at pleje og har en utrolig lang holdbarhed, så længe man passer godt på den og plejer den med gode produkter. 

 

Pleje af grime

Pleje af grimer, afhænger naturligvis af hvilken type grime der er tale om. Vi har derfor lavet en vejledning, som er opdelt alt efter type:

1. Nylon grime - Kan både vaskes i hånden samt i maskinen. Vær dog opmærksom på at spænderne slår ret hårdt i tromlem på vaskemaskinen. Men vælger du alligevel at vaske den i maskinen, skal det foregå ved lav varme, altså max 30 grader. 

2. plys grime - Her kan det blive lidt svære at give en generel vejledning. Er din grime med kunst uld, anbefaler vi at du udelukkende vasker den i hånden. Men er det med ægte lam, kan du med fordel vaske den i vaskemaskinen med vaskemiddel beregnet til lam. Husk igen her lav temperatur. 

3. Læder grime - Fjern smuds og snavs med et rense produkt der er beregnet til læder. Lad den tørre og påfør herefter læderpleje. Mange vælger en conditioner i spray form som eks læderrens fra Carr & Day & Martin som gør det let at komme ind i alle de små huller en grime har. 

 

Har du spørgsmål til et specifikt produkt fra vores sortiment, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom