✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Ridehjelme

En ridehjelm er en absolut uundværlig del af dit rideudstyr. Den er designet til at beskytte dig mod skader og kvæstelser hvis uheldet skulle være ude.


Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Ridehjelme

Hos Horsepartner anbefaler vi, at du med jævne mellemrum kontrollerer at din ridehjelm er intakt. Ridehjelmen kan godt se intakt ud efter slag, men kan alligevel have taget skader indvendigt. Vejrforholdene kan med tiden også påvirke materialet og gøre hjelmen skrøbeligt, hvilket er endnu en grund til at det er en god ide at tjekke hjelmen med jævne mellemrum.

 

Tjek din hjelm regelmæssigt!

 

Regler for ridehjelme

Der har igennem de sidste par år været meget usikkerhed omkring hvilken regler der var gældende for ridehjelme. Sagen har kørt siden 2014 hvilket betød at den nye regel trådte i kraft pr. 1. januar 2018.

Reglerne er derfor på nuværende tidspunkt, at en godkendt ridehjelm skal overholde nedenstående krav, for at være godkendt til stævnebrug:

*EN 1384:2017 eller VG1*

 

Hvis din hjelm har en af følgende godkendelser, er den dermed godkendt til stævnebrug.

 

Alle vores hjelme er med de nye godkendelser!


Skulle du være i tvivl om en bestemt ridehjelm kan afdække lige præcis dine behov, er du velkommen til at kontakte os.

 

Find den rigtige ridehjelm

En ridehjelm skal sidde helt rigtigt på dit hoved, den må ikke stramme men må heller ikke sidde for løst. Det er vigtigt at du føler at den sidder godt og uden at genere dig, for ellers bliver det simpelthen for træls.

At vælge den rigtige ridehjelm, handler ud over regler og pasform ligeledes om smag, så vi håber du vil finde lige den model du drømmer om i vores sortiment.

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 60 dages fuld returret

Kurven er tom

*Nye EU-sikkerhedskrav betyder at du nu skal anvende NemID eller kode ved nethandel - Du vil derfor blive bedt om dette ved betaling*

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt