✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Ridehjelm

En ridehjelm er en absolut uundværlig del af dit rideudstyr. Den er designet til at beskytte dig mod skader og kvæstelser hvis uheldet skulle være ude.


Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Ridehjelm

Hos Horsepartner anbefaler vi, at du med jævne mellemrum kontrollerer at din ridehjelm er intakt. Ridehjelmen kan godt se intakt ud efter slag, men kan alligevel have taget skader indvendigt. Vejrforholdene kan med tiden også påvirke materialet og gøre hjelmen skrøbeligt, hvilket er endnu en grund til at det er en god ide at tjekke hjelmen med jævne mellemrum.

 

Hos os finder du et bredt udvalg af ridehjelme, vi forsøger hele tiden at følge med efterspørgslen på markedet, for derved at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste. Du vil i vores sortiment finde mange forskellige hjelme fra forskellige brands, som alle er godkendte efter de gældende standarter på markedet. Her finder du blandt andet OneK, Casco og Horka ridehjelm.

 

Regler for ridehjelme

Der har igennem de sidste år været meget usikkerhed omkring hvilken regler der var gældende for ridehjelme. Sagen har kørt siden 2014 hvilket betød at den nye regel trådte i kraft pr. 1. januar 2018.

Reglerne er derfor på nuværende tidspunkt, at en godkendt ridehjelm skal overholde nedenstående krav, for at være godkendt til stævnebrug:

*EN 1384:2017 eller VG1*

 

Hvis din hjelm har en af følgende godkendelser, er den dermed godkendt til stævnebrug.

 

Alle vores hjelme er med de nye godkendelser!


Skulle du være i tvivl om en bestemt ridehjelm kan afdække lige præcis dine behov, er du velkommen til at kontakte os.

 

Find den bedste ridehjelm

En ridehjelm skal sidde helt rigtigt på dit hoved, den må ikke stramme men må heller ikke sidde for løst. Det er vigtigt at du føler at den sidder godt og uden at genere dig, for ellers bliver det simpelthen for træls.

At vælge den rigtige ridehjelm, handler ud over regler og pasform ligeledes om smag, så vi håber du vil finde lige den model du drømmer om i vores sortiment.

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt