✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

RIDEHJELM

Alle vores hjelme er naturligvis VG1 godkendte!

En ridehjelm er en absolut uundværlig del af dit rideudstyr. Den er designet til at beskytte dig mod skader og kvæstelser hvis uheldet skulle være ude.


Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Ridehjelm

Hos Horsepartner anbefaler vi, at du med jævne mellemrum kontrollerer at din ridehjelm er intakt. Ridehjelmen kan godt se intakt ud efter slag, men kan alligevel have taget skader indvendigt. Vejrforholdene kan med tiden også påvirke materialet og gøre hjelmen skrøbeligt, hvilket er endnu en grund til at det er en god ide at tjekke hjelmen med jævne mellemrum.

Hos os finder du et bredt udvalg af ridehjelme, vi forsøger hele tiden at følge med efterspørgslen på markedet, for derved at kunne tilbyde dig det bedste af det bedste. Du vil i vores sortiment finde mange forskellige hjelme fra forskellige brands, som alle er godkendte efter de gældende standarter på markedet. Her finder du blandt andet OneK, Casco og Horka ridehjelm.

 

Regler for ridehjelme

Der har igennem de sidste år været meget usikkerhed omkring hvilken regler der var gældende for ridehjelme. Sagen har kørt siden 2014 hvilket betød at den nye regel trådte i kraft pr. 1. januar 2018.

Reglerne er derfor på nuværende tidspunkt, at en godkendt ridehjelm skal overholde nedenstående krav, for at være godkendt til stævnebrug:

*EN 1384:2017 eller VG1*

Hvis din hjelm har en af følgende godkendelser, er den dermed godkendt til stævnebrug.

Alle vores hjelme er med de nye godkendelser!

 

Sikreste ridehjelm

Reglerne foreskriver at en ridehjelm som udgangspunkt kan kategoriseres som godkendt og dermed sikker når den har en VG1 godkendelse. Men når det er sagt, så hænger pris og kvalitet oftest sammen. Man kan lidt sammenligne det med hvis man køre galt i en peugeot 107 vs. en Volvo xc60 - begge biler er godkendt til at køre på de danske veje, men der hersker nok ingen tvivl om hvilken af dem man helst vil befinde sig i hvis uheldet er ude.

Desuden er der de seneste år kommet meget fokus på at sikre hjelmene mere og mere, samt sikre at rytteren tager mindst muligt skade ved et fald. Der er desuden udviklet et såkanld MIPS system, som har til formål at mindske risikoen for hjernerystelser. Systemet er en indsats i hjelmen, der sikre mere friktion således faldet ikke bliver så hårdt for hjernene. Dette MIPS system bliver løbende tilføjet til flere og flere hjelme. I dag har blandt andet One K og Jacson integreret systemet i flere af deres hjelme. 

 

Find den bedste ridehjelm

En ridehjelm skal sidde helt rigtigt på dit hoved, for at give den bedste beskyttelse. En ridehjelm skal som hovedregl sidde fast så du kan bøje hovedet frem uden hageremmen spændt, uden hjelmen falder af og uden den strammer så det er ubehageligt.

Det kan være svært at svare på hvilken hjelm der er bedst, for vores hovedform er forskellige, ligesom design og kvalitet også spiller ind i ens beslutning, når man skal have ny hjelm. Vi har altid et stort sortiment af ridehjelme fra forskellige brands og tilbyder altid fuld returret, hvis du skulle bestille den forkerte hjelm. 

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få 10% på dit første køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt