Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

CASCO

Kvalitets ridehjelme med VG01 godkendelse

Her finder du alle vores Casco ridehjelme. Skulle du kigge forgæves efter netop din størrelse, så send os gerne en mail. Vi kan som regel få alle Casco hjelme hjem på ganske få dage.

CASCO er et tysk familieforetagende der siden sin grundlæggelse i 1989 har produceret kvalitetsprodukter med stor succes. I dag hører de til de førende virksomheder inden for udvikling og fremstilling af hjelme og beskyttelsesbriller. 

 

Casco Ridehjelme i mange prisklasser

Ridehjelme fra Casco er vel nok den mest brugte ridehjelm når det kommer til Islænderudstyr i denne kategori. Hjelmene vi forhandler fra Casco er alle med de nye godkendelser og må dermed bruges til stævneridning i Danmark. Hovedkontoret for Casco er placeret i Tyskland og på deres hjemmeside, har du mulighed for at se hele det sortiment vi vil kunne tilbyde dig.

Casco ridehjelmene udemærker sig ved at have en god pasform, lang holdbarhed og ikke mindst med et enkelt og lækkert design. Hjelmene fås i mange prisklasser, fra omkring 800 kr. og op til 3.500 kr. Så der er noget for enhver smag.

Vores sortiment af Casco hjelme

Vi har et meget bredt sortiment af Casco, både selve hjelmene men også piper til netop disse hjelme. Hjelmene er som sagt alle godkendte, således det er let at finde en du også må bruge til stævner. Vi forhandler mange forskellige modeller, lige fra de klassiske Mistrall hjelme til de mere eksklusive Spirit Crystal.

Under hver ridehjelm findes der et hoved at beskytte, en ridehjelm er et MUST HAVE for enhver rytter og kan have betydning for og et styrt eller et fald "blot" resultere i knubs eller om det kan koste dig førligheden, så:

"PÅ MED RIDEHJELMEN!"

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt