✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

STÆVNE UDSTYR

Her finder du vores udvalg af stævne udstyr, uanset om du er på jagt efter en klassisk stævnejakke eller en smart Sweatshirt i lækker farve fra Topreiter. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Islænder Stævneudstyr

Der er ikke ret mange regler indenfor stævnetøj indenfor Islændersporten, dog er der sikkerhedsmæssige regler, som omhandler ridehjelm godkendelser, samt regler omkring ridestøvler/fodtøj, men mere om det længere nede i teksten. Til de store WRL og DRL stævner er der inden for sports diciplinerne, enkelte regler, som vi ligeledes beskriver nedenfor.

Men generelt er der fortsat et relativt afslappet forhold til tøj og vi ser en stor variation og forskel på tøjet. Der er både stævneryttere i fine stævnejakker, hvide bukser og lange støvler, men der er også stævneryttere i flotte Islandsk strikketrøjer og Jodphur bukser. Så altså et langt stykke hen ad vejen, er det op til dig og hvad du føler dig bedst tilpas i og der er altså ingen grund til at gå ud og investere i dyrt udstyr, hvis du skal ride enkelte klubstævner.

 

Hvilket Islænderudstyr skal man bruge til stævne

Som beskrevet ovenstående, er det meget op til den enkelte, at bestemme hvad man vælger af tøj til Islænder stævner. Men der er nogle krav til både ridehjelme og ridestøvler.

 

Sikkerhedskrav til Ridehjelm:

Der har igennem flere år været diskuteret hvilken krav og regler der skulle være gældende for ridehjelme, men pr. 1. januar 2018 gælder følgende regler, for ridehjelme som anvendes til stævne og konkurenceridning.

  • Ridehjelme skal være CE mærket med en standard godkendelse som enten heller EN 1384:2017 eller VG1

Alle ridehjelme som vi sælger her hos Horsepartner, efterlever de gældende krav

 

Sikkerhedskrav til ridestøvler:

Der er ikke andre krav til støvler, ud over der skal være en kant i selve sålen, således din hæl er tydeligt adskilt fra selve sålen.

Alle de ridestøvler vi sælger her hos Horsepartner er godkendt til stævnebrug.

 

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom