✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

RIDEHANDSKER

Se vores lækre udvalg af ridehandsker både til sommer og vinter her!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Ridehandsker

Som rytter ved vi hvor vigtigt der er med et par gode ridehandsker. Ikke kun om vinteren, hvor det er vigtigt at have et par handsker der sikre god varme, uden at blive for klodset omkring tøjlen, men også om sommerne.

 

Vores udvalg af handsker

Hos Horsepartner er vi altid på udkig efter det bedste af det bedste. Vi søger hele tiden nye produkter så vi har et bredt udvalg af kvalitetshandsker, som vi ved efterlever de krav vi også selv stiller.

Vi fører ridehandsker i forskellige mærker. Som hver især har deres forcer, pasform med fælles for dem alle, er at de er af god kvalitet. I vores sortiment, finder du handsker fra både Roeckl, Topreiter, Eldorado m.fl

 

Bedste ridehandsker

Der findes mange rigtig gode handsker, men det variere fra person til person hvilken typer man er mest til og ikke mindst hvilken årstid du er på jagt efter en hadske til. 

Vinterhandsker: Som rytter er det for langt de flestes vedkommende vigtigt at have en ridehandske der er både varm nok til de kolde dage, men samtidig giver dig mulighed for tæt kontakt med både tøjle og hesten. Samtidig er det utrolig vigtigt at handsken sikre et godt greb og har en form for "anti skrid" effekt. De handsker du finder i vores sortiment, efterlever alle disse krav.

Sommer ridehandsker: En sommer handske bør have det formal, at sidde tilpas "tæt" på din hånd, samtidig med den skal føles nærmest "usynlig". En god sommer handske sikre at du ikke sveder omkring dine hænder og giver dig dermed mulighed for at have et godt greb om tøjlen. Handsken bør være af en kvalitet, således du kan have dem på i mange timer, uden at de genere. Det synes vi at handskerne i vores sortiment efterlever til fulde. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom