Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Roeckl

ROECKL Ridehandsker er som "Balsam" for dine hænder. Roeckl er et af de absolut bedste brands når vi taler Ridehandsker. Handskerne er designet med en rigtig god pasform, lækkert design og top kvalitet. Du fortryder aldrig et køb af Roeckl handsker. 

Roeckl Ridehandsker - top kvalitet!

Roeckl er nok en af de mest kendte mærker inden for ridehandsker. Og det er ikke uden grund! Roeckl er utrolig dedikeret i deres udviklings proces og er eminente til at designe kvalitets handsker, som lever op til rytterens behov. 

Med en Roeckl handske, har du en handske der holder længe og som uden tvivl vil gøre dig "afhængige" af netop dette mærke. Handskerne har nemlig en super god pasform, et godt greb og så er de behagelige at have på. Med andre ord "En super ridehandske"!

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt