✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Nakkerem/ Pandebånd

Her på siden finder du vores udvalg af Nakkeremme og pandebånd. nogle sælges i enkelt version, mens andre har pandebånd. Du kan sammensætte lige den trense du ønsker, ved at kombinere disse med en Næserem efter eget ønske. Alternativt, kan du se vores udvalg af Komplette Trenser her>>

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Islænder Nakkerem

Her på siden finder du et væld af smukke Islænder trenser. En Islænder trense er oftest en kombination af en nakkerem og en næserem, der gør det muligt at kombinere lige den trense du ønsker dig. 

Og netop på dette område adskiller Islændere sig fra en stor del af den øvrige hesteverden, hvor det oftest udelukkende er muligt at udskifte pandebåndet. 

Nakkeremmene fås både med eller uden pandebånd. Og det er meget individuelt om man ønsker sig en trense med eller uden netop pandebånd. Dernæst er der også stor forskel på, om man ønsker sig en trense med eller uden nogen form for sten, flet eller andet. 

 

Anatomisk Nakkerem

En anatomsik nakkerem, er definationen af en nakkerem med en større "trykflade" - med andre ord, så fordeler den trækket / presset over et større område. Dette kan være en fordel, hvis du f. eks rider med et bid, der yder nakketræk, som eksempeltvis et korrektionsbid. Men mange foretrækker også denne type nakkerem, selv om man rider med et mere traditionelt bid, da dette ikke har så direkte indvirkning som man eller vil se fra en traditionel nakkerem. 

Dog skal man være opmærksom på, at Islændere sjældent er klippet ved nakkeremmen, som man ellers gør hos mange pony og storheste. Derfor vil nakken et langt stykke hen ad vejen også være "beskyttet" af manen - naturligvis alt efter tykkelse mm. 

Er du i tvivl om hvilken nakkerem, der vil være den bedste for dig og din hest, så kontakt os altid gerne via chatten eller mail, så vil vi altid gerne hjælpe med vejledning.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få 10% på dit første køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt