Fast lav fragt 39 kr. Fri fragt ved køb over 599 kr. Hurtig levering 1-3 dage 60 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

Nyheder

Her finder du vores senest indkomne varer, det er nyheder i alle kategorier indenfor Islænder udstyr uden undtagelse. Efter fire uger vil du kunne finde dem under de respektive kategorier.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Nyheder til Islænder

Hos Horsepartner er vi altid på udkig efter nye og spændende produkter både til hest & rytter. Heldigvis er der de seneste år, kommet stor fokus på desideret Islænderudstyr hvilket betyder, at vi nu kan få udstyr som både passer til vores Islænder og ikke mindst til os som rytter.

For os, er det vigtigt hele tiden at kunne tilbyde de bedste produkter på markedet til din Islænder, men bestemt også til Islænder rytteren. Er der nogle nyheder indenfor Islænderverdenen som du ikke kan finde her på vores side, er vi altid åbne for input, så hold dig ikke tilbage, smid en mail på info@horsepartner.dk, så vil vi straks undersøge sagen.

Fast lav fragt 39 kr.
Fri fragt ved køb over 599 kr.
Hurtig levering 1-3 dage
60 dages fuld returret

Kurven er tom

Du kan vinde gavekort på 500 kr.

Vi trækker en vinder 1. uge i hver kvartal. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev - som udsendes ca. 1 gang om ugen med gode tilbud samt tips & triks.
Tak - du er nu tilmeldt