✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Stald & Opbevaring

Her finder du alt til stalden. Har du spørgsmål, så kontakt os altid gerne.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Staldredskaber

I vores sortiment af staldredskaber, ligger vi vægt på at have et varieret sortiment i en kvalitet vi kan stå inde for. 

En staldgreb er nærmest et must, for at kunne holde stalden (og ridebanen). Men vores behov og hvilken model vi foretrækker variere, derfor forsøger vi altid at have lidt forskellige redskabstyber i vores sortiment. 

Staldredskaber er et bredt ord, der dækker over mange forskellige typer af redskaber, som vi bruger til og omkring vores heste. Her er også ting som bindeøjer, stangmål, skamler osv. Men fælles for dem alle, er at det er ting, som bare gør livet i stalden lidt lettere og ikke mindst mere overskueligt. 

 

Opbevaring af rideudstyr

Vi ved alle hvor rart der er at have overblik og styr på vores rideudstyr og ikke mindst have de rette redskaber til at passe hestene. Derfor kan det være en god hjælp, at have de rette redskaber til at gøre denne del af staldtjansen så let og overskuelig som muligt. 

Vi har mange forskellige typer udstyr til vores heste, derfor kan det til tider blive lidt af en udfordring at holde ordentligt styr på det hele. Men med ganske få kroge, sadelknægte mm. bliver det hurtigt en betydelig lettere opgave. 

Du kan nemt og for relativt få penge, få skabt rum til opbevaring af dit udstyr med de rette produkter. Et par kroge, en trenseholder og en sadelknægt, så er man langt. Og med en opbindings kæde monteret op et øje, så er du også fri for at skulle binde hesten i et måske vådt træktov. 

Alt bliver bare lidt mere overskueligt, hvis man har den rette opbevaringsplads til sit rideudstyr!

 

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt