✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Stævnejakker

Find din nye Stævnejakke her hos Horsepartner. Vi vejleder gerne omkring størrelser & du har altid 60 dages returret, hvis den mod forventning ikke skulle passe. 

Stævnejakker til ridning

At finde den rigtige stævnejakke, kan være en rigtig svær opgave, da det ud over smag også afhænger at ens kropsbygning og sportsgren. Der er nemlig stor forskel på om man er på udkig efter en stævnejakke til dressur, spring eller som Islænderrytter. 

Moden og trenden indenfor stævnejakker variere nemlig meget fra disciplin til disciplin. I vores sortiment finder du ikke såkaldte dressurkjoler, men et stort udvalg af stævnejakker, der er af de mere traditionelle slags og som oftest anvendes af spring ryttere såvel som Islænder ryttere.

 

Find din favorit model af stævnejakke

Som regel har man en tanke omkring hvilken farve og/eller model af jakke man gerne vil have. Måske vil man gerne have en helt kort model, eller måske er man mere til den lidt længere model, uanset hvad, så vil vi gerne forsøge at hjælpe dig på vej, således du får den helt rigtige jakke. 

Modellerne variere også inden for de samme brands. Men der er naturligvis også lidt der går igen. Eksempeltvis er Stævnejakkerne fra Kingsland helt fantastiske til mange slanke piger, mens jakkerne fra Mountain Horse giver lidt mere plads til eksempeltvis en lidt større barm. 

Udover selve designet er der også stor forskel på om man er til blå, navy, bordeaux stævnejakker eller om man er til en stævnejakke med bling bling. Og her er det jo den individuelle smag der indetræffer.

 

Er du i tvivl om størrelsen?

Så send os rigtig gerne en mail med dine mål:

  • Brystmål
  • Taljemål
  • Skulder bredde

Samt hvilken model du er interesseret i, så guider og vejleder vi dig rigtig gerne. Og skulle du mod forventning få den forkerte størrelse hjem, så bytter vi altid gerne.

 

vy

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom