✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Lang Ridestøvle

Lange ridestøvler til alle ryttere!

Lange Ridestøvler

At finde de rette ridestøvler, uanset om det er til dressur eller spring, så har vi et bredt udvalg i alle prisklasser. Lange ridestøvler er skabt til at levere en ekstraordinær kombination af komfort og funktionalitet under enhver ridetur.

Mål til ridestøvler: Du kan enten komme i vores butik og få taget dine mål, eller tage dem der hjemme og derefter bestille dem online her hos os. Det er vigtigt at du tager målene 2 - 3 gange, så du er sikker på at målet du ender ud med er det rigtige. Du kan på de forskellige støvler se målskema, der grundigt viser hvordan du tager målene korrekt til dine nye støvler. Skulle du komme i tvivl, så kontakt os gerne, så hjælper vi meget gerne med at vejlede dig. 

Lange ridestøvler for optimal støtte: Lange ridestøvler er designet med fokus på støtte og stabilitet. Det lange skaft giver en ekstra støtte omkring anklen og læggen, hvilket er afgørende for en korrekt opstilling og hjælpe dig til optimal støtte under ridning. 

Komfort: En lang ridestøvle har til formål at de dækker størstedelen af dit underben, hvilket giver ekstra beskyttelse mod gnidninger og irritationer. Samtidig er de fremstillet af åndbare materialer, der sikrer, at dine fødder forbliver komfortable selv under lange rideture.

Stilfuldt design: Lange ridestøvler kombinerer funktionalitet med mode. Du behøver ikke gå på kompromis med din stil for at opnå den støtte, du har brug for. Vælg mellem forskellige designs og farver, der passer til din personlige smag.

Holdbart materiale: Vi forstår vigtigheden af holdbarhed, når det kommer til rideudstyr. Lange ridestøvler er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer langvarig brug og modstår daglig slitage. Men din vedligeholdelse af støvlerne er vigtige. Du skal derfor være opmærksom på at holde din lynlås ren for støv og snavs og evt. anvende lynlås spray, for herved at vedligeholde lynlåsen og dermed forlænge levetiden. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom