✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Regndækken

Regndækken til Hest & Pony

Er regndækken er et dækken der beskytter mod regn og vind. Det er dermed et dækken der er uden fyld og dermed ikke afgiver varme til hesten som eks. et overgangs- og vinterdækken. 

Nogle regndækkener er med forskellige former for fleece eller andet materiale på undersiden, som naturligvis afgiver en smule varme og hjælper hesten til at tørre op, hvis den eksempelvis er blevet lidt våd inden dækkenet er kommet på. 

 

Hvilket Regndækken er bedst?

Det kommer meget an på hvad du er på udkig efter og hvad dit behov er. For pris og kvalitet hænger naturligvis sammen. Så har du blot behov for et dækken din hest kun skal have på i kortere perioder eller sjældent, så er de billige regndækner et godt valg. Men skal du bruge et dækken som din hest skal kunne bruge i længere perioder og dermed gå med det mange timer i døgnet, så kan det godt svare sig at investere i eks. et Bucas dækken. 

Dernæst spiller bygningen på din hest også ind, samt i en vis grad også racen. Eks. er mange dækkener til storheste og pony ikke velegnet til kortbenet islændere, da det simpelthen bliver for dybt. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt