✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Masker

Her finder du et bredt udvalg af masker, med perfekt pasform til Islændere!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Fluemaske til Islænder

En fluemaske skal både kunne slutte tæt men samtidig give plads til hesten kan holde ud til at gå med den, nogle gange i dagevis. Derfor er det vigtigt at man finder den helt rigtige maske til sin hest. 

Vi har selv igennem årene afprøvet rigtig mange masker, nogle med mere succes end andre! Derfor har vi nøje udvalgt en række fluemasker, som vi selv har afprøvet og haft gode erfaringer med. Det er disse masker du kan se her i vores sortiment. 

 

Skal man vælge flue masker med eller ude øre?

Det kommer meget an på den enkelte hest og ikke mindst hvad masken skal beskytte imod! For står du med en hest der er hårdt plaget af eksem, så bør du uden tvivl vælge en fluemaske med øre. Men skal du udelukkende brug en maske, der holder fluer og insekter væk fra øjnene på hesten, så kan du sagtens vælge en uden øre. Ofte sidder dem uden øre lidt bedre fast på specielt de heste der har en stor eller meget fyldig pandelok, så det er evt. en god ting at have med i sine overvejelser. 

Vælg også gerne en maske med hul til pandelokken hvis din hest har en tyk en af slagsen. Det er ikke altid længden af pandelokken der betyder noget. For en kort men tyk pandelokke kan være mere "genstridig" at få ind under en fluemaske, derfor anbefaler vi altid så vidt muligt at vælge en model med hul til netop pandelokken til den type hest. 

 

Anti Stress masker - hvilken model er bedst?

Her kan vi desværre ikke levere masker med plads til pandelokken. Anti stress maskerne er oprindelig fremstillet til væddeløbs heste og de er fra naturens side, ikke lige så "veludrustet" med pankehår som Islænderne. Og det er sikkert derfor at producenten ikke har set et behov for dette. 

Men når det er sagt, så har vi mange kunder der med succes selv har lavet et hul til pandelokkerne, hvis hesten har haft sådan en rigtig "PUF" pandelok. Men ellers virker de også helt upåklageligt uden hul. Så her er spørgsmålet nærmere em, hvorvidt de skal være med eller uden øre?

Effektmæssigt gør det ikke den store forskel, så vi ser en tendens til at langt de fleste vælger anti stress mankerne uden øre, da de simpelthen bare sidder lidt bedre fast end dem uden øre - specielt på vores Islændere. 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom