✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

GAVE IDEER

Her på siden, kan du lade dig inspirere til gaver til hestepiger og drenge. Gaver til hestepiger med et brændende hjerte for den heste, vil helt sikkert blive glad for en gave til hendes hest eller sig selv.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Gaver til ridepiger

Langt de fleste Ryttere ønsker sig pengegaver (for det er dyrt at have hest og ønskerne er mange), men mange af os vil faktisk rigtig gerne komme med en desideret gave. Men det kan være svært at finde på det helt rigtige, specielt hvis man ikke selv er Islænder rytter eller ridepige. Derfor har vi her på siden, samlet vores bud på Gaver til alle anledninger lige fra Konfirmation, til fødselsdagsgaver, julegaver mm. der hitter blandt ridepiger. Vi håber du finder noget du synes om og har du spørgsmål omkring gaven, så hold dig endelig ikke tilbage, vi hjælper altid gerne info@horsepartner.dk

Find den helt rigtige gave til rytteren

IRyttere er på mange måder lidt anderledes end "almindelig" mennesker. Vi løber nemlig aldrig tør for ønsker til vores heste og os selv. Men som du kunne se ovenfor, så har vi fundet lidt forskelligt frem her på siden og herunder vil du kunne læse mere om de enkelte kategorier indenfor gaver til ridepiger:

  • Ridebukser 

Ridebukser er ALTID et hit hos hestepiger, i år er den hotteste trend helt klart enten Topreiter Super Grip og Karlslund Galdur ridetights. Begge i super lækkert materiale og i lækre nye design. Begge bukser vil uden tvivl skabe glæde som Konfirmationsgave til Islænderpigen.

  • Trøjer/jakker

Når det kommer til Ryttere, så vægter de uden tvivl kvalitet og brand højt. Af trøjer er årets hit blandt Konfirmander Islænderryttere Topreiter "Bylgja" jakke/sweatshirt eller Topreiter Parka Jakke, som er en vinterjakke, men som Islænderrytter bruges den stort set året rundt, lige med undtagelse af de aller varmeste måneder

  • Islænderudstyr

Udstyr til hesten er ligeledes et helt klart Konfirmationsgave hit blandt hesteglade Konfirmander. Men her bliver ønskerne ofte mere specifikke og det kan være en fordel at give et Gavekort til Islænderudstyr frem for at skulle udvælge en Konfirmationsgave til hestepigen, som man alligevel ikke er helt sikker på. Dog vil vi fremhæve et af årets største hit, nemlig Topreiter Aflastningsgjort "Magic Move". Den er vi 100% sikre på, vil skabe glæde som Konfirmationsgave til hestepigen.

  • Boots til Islændere

Endnu et stykke Islænderudstyr der uden tvivl vil skabe glæde som Konfirmationsgave hos hestepigen, er et par G-Boots eller Topreiter Boots. Her er det dog vigtigt lige at spørge sig frem til hvilken vægt hendes Islænder bruger, da de fås i mange forskellige vægtklasser. Alternativt kan et Gavekort også være løsningen her, som du forøøvrigt kan få på på valgfrit beløb, med start fra 100 kr.

  • Ridehjelme

Da der er kommet nye regler for ridehjelme i blandt andet Danmark, vil en ny ridehjelm være en oplagt gaveide som Konfirmationsgave til hestepigen. Alle de ridehjelme du finder på vores side "Ridehjelme" har de nyeste godkendelser og kan derfor bruges til både hyggeridning og stævner. Priserne starter ved 799 kr. og opefter.

  • Strigler & pleje

Alle hestepiger elsker at pleje deres heste, Så en oplagt gaveide, kunne også være forskellige Strigler og plejemidler. Et af årets Konfirmationsgave hit i 2018 blandt hestepiger er vi sikre på, er FURMINATOR striglen. Striglen er specieltdesignet til at kunne fjerne betydelige mængder løse hår og derfor meget populær blandt Islænder ryttere.

  • Smykker

Smykker i Konfirmationsgave er altid et sikkert hit. Og som Konfirmand med hang til Islændere, er der ikkenoget bedre end smykker med Islændere. Vi har ovenfor givet vores bud på Konfirmations gaveideer til netop Islænderinteresserede piger. 

Konfirmationsgave beløb 

Hvilket beløb er så det rette at give Konfirmationsgaver for i 2018? Vi ved at der er stor forskel på om man er forældre, familie venner eller veninde og det derfor ofte er svært at sætte tal på. Derfor har vi i vores gaveoversigt til Konfirmand 2018, udvalgt forskellige lækre Konfirmationsgaver i forskellige prisklasser. Og skulle du have fundet en helt anden gave til den Islænder Interesserede Konfirmand, men lige står og mangler det sidste som samtidig er i relation til hendes hesteinteresse, så kunne et Islændersmykke eller et gavekort helt klart være kærkommen hos enhver Konfirmand med hesteinteresse.

 

Ombytning af gaver

Hos Horsepartner har vi altid 60 dages fuld returret, så det er ingen problem  at få byttet sine gaver, såfremt dette skulle ønskes!

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt