✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 71967180

RIDEJAKKER

Stort udvalg af Ridejakker til både sommer og vinterridejakker!

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

De bedste ridejakker

Vi har sammensat et sortiment af lækre ridejakker, så du kan finde lige netop den jakke der passer til dit behov og ikke mindst stil.

En ridejakke skal have mange funktioner. Derfor er det de færeste, der rider i en "almindelig" jakke, da den simpelthen ikke er designet til det behov, vi har som ryttere.

En ridejakke skal være let at have på, selv om det er en vintermodel, ellers bliver vi simpelthen for "begrænset" i vores ridning. Samtid skal jakken være i et materiale, der gør de let for kroppen at ånde, samtid med den skal holde os varm. Sidst men ikke mindst, skal den være designet i et fleksibelt design, således vi opretholder optimal fleksibilitet under ridningen. 

 

Hvilken ridejakke er bedst?

Det kommer jo meget an på dine behov og selvfølgelig stil. Men når du skal vælge din nye jakke, så stil krav - det gør vi nemlig også. Tænk godt igennem, hvad det egentlig er den skal bruges til? For skal den kunne holde dig varm på lange ture i selv regn og blæst, så stilles der andre krav end hvis du er så heldig at kunne tilvælge et ridehus disse dage. 

Vi har forskellige leverandører af ride jakker, som hver har deres stil. Men fælles for dem alle, er at de ved hvilken behov vi har som ryttere, samtid med (synes vi i hvert tilfælde) at de laver nogle super flotte jakker. 

HUSK! Vi tilbyder altid 60 dages fuld returret, så du behøver ikke være så bekymret for at vælge forkert i størrelsen. Så returnere du den blot og vi fremsender den i en anden størrelse.

 

Stævne Ridejakker

Vi har et begrænset men unikt udvalg af Stævne jakker. Se blandt andet denne lækre Hrimnir stævnejakke, som er vores mest solgte til dato. En jakke med stor comfort og ikke mindst et helt unikt design.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få 10% på dit første køb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit første køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt