✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Vinter Ridejakker

Stort udvalg af lækre vinter ridejakker fra kendte mærker!

Varm Ridejakke

Om vinteren kan det til tider være lidt af en udfordring at holde varmen ude hos hesten. Derfor kan det godt svare sig at investere i en god varm ridejakke eller ridefrakke. En varm ridejakke skal både kunne bruges i stald og under ridning, derfor er materiale og design alt afgørende.

En vinter jakke til ridning kan både fås i kort eller lang model, den lange model kaldes for frakke og har oftest det man kalder "rideslids". Der er oftest enten 1 eller 2 rideslidser i en ridefrakke. Nogle er med det man kalder inderfoer mens andre "blot" har selve slidsen, således frakken deler sig og giver plads til dine ben og sæde. De helt lange frakker er som regel også forsynet med såkaldte benstropper. Benstropper er stropper der spændes omkring låret på rytteren, for herved at sikre at frakken ikke flagre.

Kort eller lang vinterridejakke?

Det har traditionsmæssigt været sådan at dressurryttere ofte har valgt frakker (altså længere ridejakker) end eks. springryttere. Men de seneste år, har rytterne mere og mere "blandet" stil, således det ikke længere er så udpræget hvad man vælger. Men når det er sagt, så er de helt lange frakker ikke helt så velegnet til brug når det ofte går lidt vildere for sig på springhestene frem for på dressurhestene. 

Dermed kommer det mest an på hvad du som rytter bedst kan lide at have på. For mange vælger også at have en type jakke til staldarbejde mens man har en anden til ridning. På den måde er der ofte også lettere at tilpasse hvilken "varme behov" man har i de forskellige situationer. 

Har du spørgsmål til de forskellige modeller, så er du altid velkommen til at kontakte os.  

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom