✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Hesteklipper

Hesteklipper der gør det nemt at klippe din hest!

Hvilken Hesteklipper skal man købe?

Der findes mange gode hesteklippere på markedet - både af gode og mindre gode modeller. Det vigtigste er at finde frem til hvilket behov du har til din nye hesteklipper. 

Har du brug for en hesteklipper der kan tage tyk pels, til eksempelvis Islændere, eller skal du have en klipper til at klippe hoved eller ben på en varmblods og igen, har du behov for en klipper der kan holde til mange heste eller kun en enkelt hest, der skal klippes 1 til 2 gange om året?

 

Hvilken hesteklipper er bedst?

Vi har været meget "kræsne" i vores udvalg af hesteklippere, for vi ved af bitre erfaringer, at det hurtigt kan blive dyrt at købe en billig hesteklipper - for kvalitet og pris hænger klart sammen, når det kommer til hesteklippere. 

De 2 modeller vi generelt har rigtig gode erfaringer med er ConstantaRodeo samt Aesculap. De modeller du finder i vores sortiment er af de lidt dyre modeller fra disse brands, men det er også klart nogle af de absolut bedste Hesteklippere på markedet. I hvert tilfælde hvis du skal have en hesteklipper der med lethed kan klare en fuld klipning og flere heste. 

 

Knive til Hesteklipper

Vi forhandeler knive / skær til de hesteklippere som vi forhandler. Gode knive holder længe hvis man passer godt på den, nogel gange kan et knivsæt holde i årevis. For at knivene kan holde, er det vigtigt at du bruger olie til hesteklipper løbende mens du klipper, ca hver 3-4 minut plejer at være passende. Dernæst er det vigtigt at du holder din klipper ren og sørger for at fjerne løse hår både under klipningen men i særdeleshed efterfølgende, og så smørre knivene inden du pakker din klipper ned mellem klipningerne. 

 

Hesteklipper til Islænder

En god hesteklipper til Islænder er en klipper med en vis motorkraft. Mange Islændere er generelt mere langhåret og har mere underuld end eks en dansk varmblods, derfor skal både knivene og klipperen være af en vis kvalitet og med en vis styrke, for at kunne klippe igennem pelsen. 

Her kan vi varmt anbefale ConstantaRodeo R2 samt Aesculap GT654, som begge klare enhver Islænder med lethed. 

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt