✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Vinterdækken

Her finder du vores udvalg af Vinter- og overgangsdækkener.

Vinterdækken typer

Hvilken vinter dækken der er det bedste er svært at svare på, da det der virker bedst på den ene hest ikke er lige så godt på den anden.

Rasemæssigt adskiller vores heste sig naturligvis fra hinanden, men det gør hestene også indenfor de samme racer. Eksempeltvis ved vi at mange Islænder hingste, kan være svære at finde passende vinterdækkener til, da deres halse simpelthen er så dybe og brede. Til den type heste kan et Bucas Big neck være et godt bud, mens dette dækken ikke er velegnet til en spinkel sporty Islænder. 

Det er derfor vigtigt at sætte sig ordenligt ind i de enkelte dækkener inden køb. For med et dækken der har den rette størrelse og pasform, får man også et dækken der holder langt længere tid, da det ikke udsættes for unødvendig "slitage" ved eks at glide for meget rundt eller simpelthen risikere at blive trådt på, når hesten eksempelvis rejser dig. 

 

Er du i tvivl hvilket dækken der vil være det bedste valg til din hest, så ring eller skriv gerne til os, så hjælper vi gerne.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom