✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Trenser

Find din nye trense her - udvalgte trenser i god kvalitet til hest & pony!

Trenser til hest & Pony!

En komplet trense også kaldet et hovedtøj, er en trense med både nakkerem, næserem og pandebånd og i visse tilfælde medfølger der også tøjler. 

Inden for nogle grene af ridesporten køber man trenserne i dele, dvs. man køber en nakkerem inkl. pandebånd for sig samt en næserem for sig, på den måde kan man kombinere eks. forskellige næseremme med ens yndlings nakkerem/Pandebånd. Men her på siden finder du komplette trenser, du skal derfor ikke forholde dig til om de passer sammen eller om de kan kombineres. 

En komplet trense fås i mange forskellige varianter. Her kan du vælge mellem kombineret næserem, hannoveransk, engelsk eller anatomisk. Du skal derfor forholde dig til hvilken type næserem du ønsker på din trense. Og så finde trensen i den korrekte størrelse. 

Vi har trenser i følgende størrelser:

  • Shetlænder
  • Pony
  • Cop
  • Full
  • X-Full

Vælg trense med den kombination du tænker er den bedste for din hest. Og kontakt os altid gerne, hvis du er i tvivl, så hjælper vi gerne. 

 

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom

Få de bedste tilbud via vores Nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på dit næste køb (gælder ikke i forvejen nedsatte varer) & vi lover dig at vi kun sender få og relevante mails.
Tak - du er nu tilmeldt