✔ Fast lav fragt 39 kr. ✔ Fri fragt ved køb over 599 kr. ✔ Hurtig levering 1-3 dage ✔ 14 dages fuld returret Kundeservice: Tlf. 52231563

Jodhpurs Ridebukser

Her er alle vores Jodhpurs ridebukser samlet! Finder du ikke den ønskede størrelse, så kontakt os gerne på mail>>

Jodhpur ridebukser

Jodhpurs ridebukser er bredere for neden, således de kan anvendes over et par korte ridestøvler også kaldet Jodhpur støvler, eksempelvis Redback støvler

Det smarte ved denne type ridebukser, er at du kan anvende korte støvler uden at skulle være "bange" for at få alt for meget hø og andre sager ned i skoene. Dernæst er de også lidt mere casual og på mange måder lidt mere "afslappet" end traditionelle ridebukser. 

Jodhpurs er uden tvivl den mest foretrukken ridebuks blandt Islænder ryttere, men de seneste år er flere andre ryttere også begyndt at bruge disse fantastiske jodhpurs. 

En Ridebuks som Jodhpurd, fås i mange varianter. Uden skind, med knæskind eller med full skind og som noget af det nyeste også med gripp i silikone, som enten dækker hele sædet eller kun på knæene. Om man foretrækker det ene frem for det andet, er meget individuelt. Det kommer meget an på om du ønsker "bevægelsesfrihed" i sædet eller om du ønsker et godt greb i sadlen.

Jodhpur med skind eller silikone?

Den helt store forskel på de to typer er forskellen på "skind" og silikone. Skind giver et godt greb om sadlen, men ikke helt så godt som silikone. 

Det man derfor bør vurdere, er i hvor stor grad du ønsker "GRIP". Vi ser dog klart en udvikling og en tendens og sælger den dag i dag 90% af vores ridebukser med silikone frem for "skind". 

 

Hvordan vasker man ridebukser med skind og silikone?

Det gøres på vanlig vis i vaskemaskinen, dog uden brug af skyllemiddel, da det vil minimere "grip" effekten af både skind og silikone.

Dernæst kan de ikke tåle tørretumpler, så altid lufttørring. 

Men følg altid anvisningen på de respektive ridebukser, så burde du ikke gå galt i byen.

✔ Fast lav fragt 39 kr.
✔ Fri fragt ved køb over 599 kr.
✔ Hurtig levering 1-3 dage
✔ 14 dages fuld returret

Kurven er tom